Breaking News

Saturday, December 8, 2012

Serius : Cara mudah untuk menang RM100,000.

Kalau kita baca di paper, hari-hari ada je kes-kes rompakan, bunuh, rogol, culik dan macam-macam lagilah...Semuanya mengerikan. Kalau dulu kita rasa tak selamat nak keluar rumah, tapi kini duduk dalam rumah pun belum tentu selamat...Macammana tu...

 

Statistik yang dikeluarkan, menunjukkan peratusan kadar jenayah dah turun..hmmm...boleh percaya ke...

Tapi sebenarnya banyak perkara yang boleh di lakukan samaada di pihak kerajaan mahupun individu-indivdu macam kita. And yang pasti ramai kat luar sana ada macam-macam idea macammana nak tangini masalah ni..Tapi mungkin problemnya tak tau  cara nak bagitau kat orang luar sana idea-idea bernas yang ada kat kepala kita-kita semua...


Tapi tak perlu risau, sebabnya kita boleh luahkan idea-idea bernas tu Kat sini. Yang bestnya, bukan saja kita boleh meluahkan apa saja yang kita rasa, tapi boleh menang RM100,000.00.


 

2 comments:

  1. Wow...Menarik ^_^
    Tapi, kena tulis karangan plak kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup Wilma, tapi sure punya bloger-bloger ni banyak idea ...sambil-sambl tulis entry kat blog tu..join sekali the contest...and kan minggu ni wilma quite free..minggu segmen kan..masukkan aje contest sekali...nanti kalau menang jgn lupa kat kita tau...

      Delete

Designed By