Dugaan ALLAH

on Thursday, May 23, 2013

Walaupun ada diantara kita yang masih manghadapi ganguan bekalan air terutama di Lembah Kelang, rasanya itu hanyalah dugaan kecil untuk kita semua. Bayangkan mereka di Somalia sana, serba kekurangan, air, makanan, pakaian, pendidikan dan segala macam yang kita ada disini, tak cukup bagi mereka..


  Hanya satu perkataan: Syukur Kita Tidak Di Tempat Mereka..
Ranking: 5

4 comments:

  1. Alhamdulillah ... dgn nikmat y dberikan :)

    nurulnajihahadam.blogspot.com
    《Keep in touch yaaa ;)

    ReplyDelete
  2. Nikmat minum air. Orang malaysia tak pernah rasa air takda sebulan.

    Air percuma pun dibazirkan

    ReplyDelete
  3. Kan Nurul..besar nikmat ALLAH yang kita nikmati..

    Sedihkan Tia..

    Betul tu Fairul..a few days tak ada air pun dah rasa serba tak kena, inikan pulak meacam mereka kat sana tu...then part air percuma tu memang betul..biasakan kita jarang menghargai apa yang ada depan mata...apatah lagi benda tu senang dapat...

    ReplyDelete

Langgan artikel Percuma via feed Follow @https://twitter.com/bspj88 di twitter Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Ping your blog, website, or RSS feed for Free
 
© Blog Santai All Rights Reserved