Breaking News

Monday, August 5, 2013

Iklan Raya Ni Best Kan

 http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/08/Iklan-Raya-Maxis.jpg
Iklan Raya Maxis

Memandangkan semua orang dah mood raya, kita pun nak cerita pasal rayalah. Kalau two days ago kita cerita pasal Lagu Raya, hari ni turn iklan raya. Last entry kita dah share Iklan Raya Petronas. Ingat lagi tak? Kisah Jahit tu..Oklah..not that bad.

And today kita nak share pasal Iklan Raya Maxis. Kita suka iklan ni. Cute sangat. Pandai that Little boy berlakon. And the last message tu memang ada kebenarannya. Yalah kan sekarang zaman Whazz up & WeChat. Ramai yang dah jadi macam anti sosial. Handphone mesti ada 24 hours kat tangan. Kalau tak macam lost aje..So is the right time lah pesanan dia orang ni...

So sapa-sapa yang belum tengok lagi tu, bolehlah tengok sekarang ya.


6 comments:

  1. harap yg menonton itu menghayatinya ...

    ReplyDelete
  2. malam tadi Farah layan iklan ni, memang awesome dan setuju dengan message yang cuba disampaikan... so meaningful...

    ReplyDelete
  3. internet aiza slow.. tak dapat tengok video ni.. huhu..

    ReplyDelete
  4. suka tengok iklan tm...best..kelakar

    ReplyDelete
  5. Meaningful ad.. sendiri pun mau ingat lah :)

    ReplyDelete
  6. comel si kecil tu..pandai dia berlakon hehe..

    ReplyDelete

Designed By