Breaking News

Thursday, August 1, 2013

Ini Ke Produk Baru KFC ?

Hamburger Kura-Kura

Produk Baru KFC

Kerana terlalu menyayangi kura-kura peliharaannya, seorang lelaki di China telah mencipta produk terbaru KFC, "Hamburger Kura-Kura" untuk melepaskan diri dari pemeriksaan kastam di Airport. Keunikan "hamburger" tersebut disedari pegawai bertugas apabila mesin x-ray menunjukkan sesuatu yang bergerak didalam kotak KFC milik Li. 

Biarpun Li berkeras bahawa kotak KFC hanya mengandungi hamburger, beliau akhirnya akur bahawa terdapat kura-kura kesayangannya dalam kotak tersebut yang di letakkan bersama-sama hamburger. Menurut beliau dia sangat-sangat menyayangi kura-kuranya dan tidak mahu berpisah dengan haiwan tersebut. Itu cara yang terbaik untuk beliau memastikan kura-kura tersebut dapat terbang bersamanya.  Creative jugak dia ni..tapi sayang idea  ni tak boleh pakailah Li..cuba lagi ya!!!

18 comments:

  1. hahaha..ingatkan dia nak ngap hamburger kura-kura tu

    ReplyDelete
  2. pelik gak . takkan kuli yg keras tu pun nak ngap juga . mau patah gigi wooo ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak akan makan punya vee...tak sanggup

      Delete
  3. Hehe. Ingatkan ada produk baru.leh rasa kura2 lak.ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry Wan..jokes for the day ya...he..he

      Delete
  4. nasib baik bkn produk betol2..hehe
    tekejut suda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enda mau makan sia..kalau itu burgernya..he..he

      Delete
  5. Kreatif juga ideanya...tapi tetap tidak berjaya.
    Suka dgn tajuk entri. Pasti tinggi view entri ini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan BM..kreatif namanya tu..and antara yang tertinggi..Chicky entry kan..

      Delete
  6. Hurmm.... akal muslihat yang tidak berjaya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's why Hazman..dia nak try his luck tu..

      Delete
  7. sayang sangat sampai sanggup menipu..tp x menjadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah noe..tapi akhirnya kena tinggal jugak..

      Delete

Designed By