Koleksi Gambar Lucu

on Saturday, August 24, 2013

Koleksi Gambar Lucu

Tak pasti ini kategori bas sekolah ke apa...Hmmm

Nway enjoy semua..

 
Confuse..Dia orang ni duduk atas apa sebenarnya
Ranking: 5

21 comments:

  1. Replies
    1. Tulah maria..tukang kayuh pun nampak sikit aje..kesian..

      Delete
  2. muka budak2 sekolah tu cam enjoy je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha tulah fae..seronok je dia orang kat atas tu..macam naik bas aje..

      Delete
  3. Replies
    1. kesian ada kelakar pun ada kan cik akak..

      Delete
  4. benda pelik2 cm ni kat malaysia xda. lucu sgt kalo ada kt sini ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah leya kalau ada kat sini bestkan, boleh buat satu Blog lain untuk koleksi lucu ni..

      Delete
  5. Hahaa.. klu silap sikit sure berderai semua yg atas skali tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Khir..confirm silap sikit aje mesti jatuh dia orang...

      Delete
  6. Memula nak kata "cantik dan kemaslah blog ni" ke 2:Terima kasih sudi jenguk blog akak yg bersepah tu. Ke 3, Akak pun musykil kat gambar nombor 1 tu, depa dok atas apa sebenarnya? hehe. Yg bawah tu, mungkin juga bas sekolah dorg sbb ada perkataan school kat hujungnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanka ieta coz sudi jenguk Blog Santai..and thanks for the compliment ya..

      Delete
  7. Haha. Berimpit semua kat atas tuh. Rasanya ada yg duk atas riba kawan tuh. :p

    ReplyDelete
  8. unik betul kalau bas sekolah macam tu.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  9. Saya pun tak dapat ak bagi jawapan. Jenis kenderaan apakah yang boleh membawa seramai ini. Kalau di Malaysia pasti dah kena tahan.

    ReplyDelete
  10. Kelakar2 jugak tapi syukur sangatkan anak2 kita dpt naik bas dengan sempurna kat Malaysia ni

    ReplyDelete
  11. hehehe..yg kedua tu comel jer basa dia..:D

    ReplyDelete

Langgan artikel Percuma via feed Follow @https://twitter.com/bspj88 di twitter Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
 
© Blog Santai All Rights Reserved