Breaking News

Tuesday, August 20, 2013

Saya Minta Maaf, Saya Tak Sengaja


Mesej dari "Si Dia"

Masih ingatkah semua dengan kes lelaki Belasah isteri dalam lif waktu raya tempohari..Hmmm..si dia dah menyerah diri and memohon maaf kepada semua wanita atas tindakan keras sewaktu "Mengajar" isterinya.

 Recap pada yang dah lupa, "Ajaran" sang suami
 
So nak maafkan ke tidak?

19 comments:

  1. mengajar isteri cara macam tu ker cik abang oiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly aida...kalau lah semua orang mengajar macam ni..hmmm

      Delete
  2. minta maaf dan tak mengaku bersalah senang jer cakap kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Ema..sambil senyum-senyum lagi..macam tak serius aje..

      Delete
  3. manusia penuh dgn kesilapan. harap dia berubah ler lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap-haraplah Carlos..kalau tak..hmmm

      Delete
  4. Meminta maaf itu OK tapi itukah caranya mengajar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yang tak boleh diterima BM...cara mengajar yang SALAH!!!!!

      Delete
  5. mengajar ada caranya kan? tapi bukanlah sampai teruk sangat... haihhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's why farah...sapalh ajar dia cara mengajar macam tu...

      Delete
  6. bg pendapat saya..
    tak sengaja tak boleh dijadikan alasan..
    harap dia berubah :(

    ReplyDelete
  7. Badan besar otak kecik. Ini bukannya cara mengajar seseorang dahlah isteri sendiri pulak. Dan sejak bila lelaki mula mengajar perempuan dengan penumbuk? Cis!

    ReplyDelete
  8. Tu statement yg mcm x ikhlas je.. dari statement tu sy agaklah, ego dia mmg tinggi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly khir..the way he apologize pun macam tak serius..

      Delete
  9. mengajar isteri ada step by stepnya.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. First step dah knock out...camne tu..

      Delete
  10. dia patut mohon maaf kepada isteri dia dulu.. sanggup buat macam tu..

    ReplyDelete

Designed By