Breaking News

Thursday, August 15, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2




Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he...

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.


Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

48 comments:

  1. slmt bersegmen..singgah dr segmen yg sama..
    http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks PI coiz sudi singgah and follow Blog santai...

      Delete
  2. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. No prob Farah...ok nanti kita visit dia orang k...

      Delete
  3. dr segmen yg sm..fiza follow sini..jemput ke blog fiza yer.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks fiza coz sudi ziarah kat sini..

      Delete
  4. melompat dr segmen yg same... jemputlah singgah.. (@_@)

    http://suarackatak.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kechek sudi singgah and follow my Blog...

      Delete
  5. Salam perkenalan & selamat bersegmen
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  6. singgah dan follow sini..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks liza..sudi singgah and follow Blog Santai..

      Delete
  7. Dari segmen yang sama juga...
    selamat har rayeeeee
    :):);)
    done follow.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks IT..sudi singgah and follow Blog Santai..selamat hari raya to you too..

      Delete
  8. hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks DH..sudi singgah Blog Santai..

      Delete
  9. dr segmen sama ^^ done follow kamu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks cik anis..sudi singgah and follow Blog Santai..

      Delete
  10. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks JS singgah Blog Santai...and salam perkenalan jugak..

      Delete
  11. bloghopping sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  12. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam kenit...thanks ya sudi singgah sini..

      Delete
  13. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam lina...thanks ya sudi singgah and follow Blog Santai

      Delete
  14. hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam lina...thanks ya sudi singgah Blog Santai

      Delete
  15. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat malam anis..thanks ya sudi singgah Blog Santai

      Delete
  16. salam singgah dari segmen yg sama

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks LVJ coz sudi singgah and follow Blog Santai...

      Delete
  17. singgah dari segmen serupa...
    good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks yangbaik coz sudi singgah Blog santai..

      Delete
  18. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal ekin..thanks ya sudi singgah and follow Blog santai..

      Delete
  19. dari segmen sama..

    http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks BR coz sudi sinngah Blog santai..

      Delete
  20. Dari segmen Bubblynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    selamat berbloghopping ye...jemput singgah..

    ReplyDelete
  21. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    berkunjung dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  22. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Tsania coz sudi singgah Blog Santai. Good luck k

      Delete
  23. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Eraz coz sudi singgah Blog Santai. Good luck k

      Delete
  24. datang sini dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

    ReplyDelete

Designed By