Breaking News

Wednesday, September 4, 2013

Segmen Santai September by Cik Akak


Segmen Cik Akak

Malam ni sebelum tidur, kita nak join Segmen Cik Akak. Selain fanatik warna purple cik akak ni minat Warna Merah rasanya..sebab cik akak cun aje pakai Merah tu..Baju raya tu..

Sapa-sapa yang nak join Segmen Cik Akak kita ni boleh Klik Kat Sini  ya. Simple aje segmen dia and Hadiah dia pun menarik tau.

12 comments:

  1. Slmt bersegmen Raudzah.. sy join jugak. Good Luck k :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen =) good luck..

    ReplyDelete
  3. kaler favourite saya..all the best..

    ReplyDelete
  4. makseh sudi join segmen santai cik akak....

    semak link anda kat sini.....


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-santai-september.html

    ReplyDelete
  5. salam...ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena exam UPSR ..hehe..ada masa boleh la join yer..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Amin.

    ReplyDelete

Designed By