Breaking News

Wednesday, September 4, 2013

Tips of The Day: Persamaan Atau Kebetulan

Tips of The Day: Persamaan Atau Kebetulan

http://quotespictures.com/wp-content/uploads/2013/05/gods-pharmacy-is-amazing-health-quote.jpg 
Persamaan Yang Menarik

Sorry guys hari ni tak ada "Direct" Tips of The Day. Tapi kita nak share something yang kita rasa cukup menarik untuk kita fikirkan. Mungkin ini yang dikatakan setiap kejadian memang ALLAH dah tentukan sebab musababnya. Atau mungkin juga ini satu kebetulan. Its interesting anyway..

12 comments:

  1. satu kebetulan.. setiap ciptaan Allah memang sempurna..

    ReplyDelete
  2. Mmg interesting.. sy suka juga minum carrot susu. Thanks sharing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome Khir and kita pun suka carrot susu..minum dengan ais memang sedap....

      Delete
  3. petanda yg manusia bru sedar kan =) menarik..mgkin byak lg rahsia yg tersmbunyi..nice sharing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. exactly ska..mungkin ini rahsia ALLAH yang kita tak tau...tq for reading ya..

      Delete
  4. Setiap kejadian Allah tu kan ada manfaatnyya Raudzah....

    ReplyDelete
  5. Segala-galanya hanya Dia yang Maha Mengetahui.

    ReplyDelete

Designed By