Breaking News

Friday, October 4, 2013

Banzai Skydiving


Banzai Skydiving

Apa Itu Banzai Skydiving


Hari ni kita nak berkongsi, Fakta Pelik Tapi Benar mengenai Banzai Skydiving. You all pernah dengar tak pasal Banzai Skydiving? Rasanya ramai yang familiarkan. Pada yang mungkin tak familar dengan this "Wierd Sport", Banzai Skydiving adalah ia adalah sejenis aktiviti yang dilakukan oleh mereka-mereka yang sukakan cabaran yang extreme.

Apa yang mereka lakukan ialah membuang payung terjun daripada kapal terbang sebelum mereka terjun dengan harapan mereka boleh menangkap, serta memasang payung terjun tersebut sebelum mereka jatuh. At the end of the day ada tiga kemungkinan yang akan berlaku, pertama, dia orang selamat, kedua, dia orang cedera dan ketiga, dia orang mati. Hmmmm...Pelik kan!!!

Sukan ni telah ditolak untuk disenaraikan dalam Guinness Book of World Record kerana terlalu berbahaya.

 Banzai Skydiving

14 comments:

  1. Ini aksi membunuh diri tapi dengan cara yang menyeronokkan...

    ReplyDelete
  2. Bahayanya..... sapa punya idea la hai.

    ReplyDelete
  3. berani nya buat mcm tu kan . nyawa sah2 di hujung tanduk

    ReplyDelete
  4. Mmg berbahaya.. berani x beringat tu hehee

    ReplyDelete
  5. Omputeh ni mmg tak takut matikan Raudzah....selamba je...

    ReplyDelete
  6. sangat mencabar.. tindakan berani mati ni..

    ReplyDelete
  7. lemah jantung kalau sy buat benda nie

    ReplyDelete
  8. Erk.... Mcm xde kje je nk wat xtvt gtu... Huhu

    ReplyDelete
  9. bahaya kalau mati bila2 sahaja kan

    ReplyDelete
  10. cara terbaru untuk membunuh diri

    ReplyDelete
  11. extreme ke?? ngarut ada la...

    ReplyDelete
  12. aduhh..tak berani lah nak tengok video tu Raudz..baca pn rasa ngeri

    ReplyDelete

Designed By