Breaking News

Friday, October 11, 2013

Koleksi Lukisan Hidup

Alexa Meade's living paintings
Gadis Misteri

Koleksi Kreatif : Lukisan Hidup


Koleksi Kreatif kita hari ni berkongsi lukisan hebat nukilan my favorite artis, Alexa Meade. Kalau you all still ingat dalam my last entry kita ada share beberapa lukisan hidup karya Alexa yang memang amazing. Pada sapa-sapa yang tak berkesempatan tengok last time, you all boleh tengok kat SINI ya. Hari ni kita ada tiga lagi koleksi kreatif beliau yang memang Wow. Real hidup.

Alexa Meade's living paintings
Merenung Jauh
Alexa Meade's living paintings 
 Uncle Sam
 

9 comments:

  1. Mmg cantik.. uncle sam yg hebat, lukisannya pun hebat..

    ReplyDelete
  2. gambar nuber 2 tuh yang bes !

    singgah di subuh hari :P

    CP tak tidow lagik nih ... ehehehe ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai cweet pinky...apasal tak tidow lagi...

      Delete
  3. memang nampak hidup.. bukan calang-calang orang boleh lukis sebegini..

    ReplyDelete
  4. best kan kalo dpat melukis mcm ni :)

    ReplyDelete

Designed By