Breaking News

Tuesday, October 29, 2013

La Tingkap Palsu Ke?

 
Bangunan Bertingkap "Palsu"

Bangunan Bertingkap "Palsu"


Penduduk-penduduk di China sekali lagi gempar apabila mendapati sebuah Apertment Kos Rendah di sebuah Daerah Di China mempunyai ratusan tingkap palsu. Wah bukan IC aje yang palsu ya, tingkap pun ada yang palsu tau...

Tingkap Hiasan

Tingkap Palsu Adalah Hiasan


Pembeli-pembeli Apartment tesebut berang kerana merasa tertipu serta mengangap pemaju membuat tingkap palsu untuk mengurangkan kos. Namun anggapan meraka disangkal oleh pemaju, yang mengatakan sebenarnya tingkap tersebut adalah sebahagian daripada "Hiasan" bangunan. Aduh....They really think out of Box...

26 comments:

  1. banyak pulak yang jadi palsu.. hehe

    ReplyDelete
  2. heee..ada je kan....boleh pula mcm tuh..saya mencari sponsor utuk GA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam-macam they all nikan huny...kita ok aje nak jadi sponsor..bagi details nanti ya..

      Delete
  3. ni namanya window dressing technique ni... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yalah farah..window dressing..istilah yang tepat..he..he

      Delete
  4. Replies
    1. China kan nselalu macam-macam cikgu..

      Delete
  5. yg pelik - pelik mmg byk di cina ...

    ReplyDelete
  6. Bijak betul pemaju tu.. aduii.. :D :D

    ReplyDelete
  7. ha ada juga orang bina jadi lagu ni heee

    ReplyDelete
  8. Hehe....kan dah jadi susah developer tu....nak menipu tak bertempat
    Sapa nak jawab tu...

    ReplyDelete
  9. hahaha... kelakar pun ade baca artikel ni... dunia...dunia... kalau nk untung, macam2 bole jadi kan?

    ReplyDelete
  10. hahaha..alasan x munasabah langsung! mcm mna x berang, sistem pengudaraan xde kat rumah tuh.apaler pemaju apartmen nih =___=

    ReplyDelete

Designed By