Breaking News

Thursday, October 10, 2013

Terima Kasih Blogger Kathy Rabain

Bookmark Dari Blogger Kathy R'bain


Entry ni specially dedicated to Blogger Kathy R'bain sebagai tanda terima kasih untuk Bookmark Comel yang kita terima yesterday. Bookmark Top Komentator Blog ini dihadiahkan kepada 10 top pengomen Blog Coretan Hati Kathy.  

Sis Kathy ni seorang yang sangat peramah dan memang rajin Berblogwalking dan joint segment-segment yang dibuat oleh ramai Blogger, tak kiralah yang baru or yang lama. So jom ramai-ramai terjah Blog Coretan Hati Kathy.  Sure berbaloi punya coz banyak entry-entry menarik kat sana.

26 comments:

  1. Replies
    1. Thyanks cikgu and Congrats to you too..

      Delete
  2. OK terjah =) tahniah ye..kak.Kathy mmg sporting..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks fais..betul tu..Sis kathy memang sporting..

      Delete
  3. tahniah ! ... khaty mmg peramah dan pemurah ...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Thanks MAH...jom terjah Blog kathy..

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks Aiza...and congrats to you too...

      Delete
  6. Wah.. tahniah ye Raudzah.. semoga terus sukses & tercapai segala yg dihajati.. amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Khir...and congrats to you too...dua lagi ..he..he

      Delete
  7. tahniah raudzah..nina pun bru dpt. comel2 kan penanda buku tu. corak masjid je lain2 :)

    ReplyDelete
  8. untuk saya tiada ker hua...merajuk merajuk ini sampai besok.. ;)

    ReplyDelete
  9. Wah...ramai yg dapat dan update. Tahniah ye

    ReplyDelete
  10. Tahniah Raudzah^^.. dan terjah blog kathy tadi.. siap follow lagi.. :)

    ReplyDelete

Designed By