Breaking News

Friday, November 1, 2013

Tahniah & Terima Kasih Semua

Berikut Adalah Carta Pengomen Tegar Blog Santai Untuk Bulan September 2013:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) (100)
KA (48)
Tahniah Untuk Pemenang

Tahniah kepada semua pemenang. Istimewa buat Mizz Aiza, Khir, OKje, Lieya, BM dan KA thank you so much coz tak jemu-jemu bagi sokongan kepada Blog Santai dan kekal dalam carta. And Welcome buat Pengomen Baru, Tetamu Istimewa, Mama Rey, Kathy dan S.K.A. Thanks so much guys for your time. Sebagai penghargaan you all akan berada di Bloglist Istimewa Blog Santai sepanjang bulan October 2013.

Tak lupa kepada pelawat-pelawat serta Silent Reader Blog Santai, kita juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kerana sudi melawat dan membaca entry-entry yang ada walaupun tidak meninggalkan sebarang komen. Keep supporting Blog Santai k.
- See more at: http://myblogsantai.blogspot.com/2013/09/pemenang-pengomen-tegar-blog-santai.html#sthash.oicsVJKC.dpuf
http://llerrah.com/images/congratulationstop.jpg
Tahniah & Terima Kasih Semua

Berikut Adalah Rakan Setia Blog Santai Untuk Bulan October 2013:


Tahniah & Terima Kasih kepada rakan-rakan setia Blog Santai sepanjang bulan October 2013. Istimewa buat Mizz Aiza, Khir, Kathy Rbain, BM, Lieya, dan  OKje,  thank you so much coz masih kekal dalam carta dan tak jemu-jemu bagi sokongan kepada Blog Santai. You guys memang ohsem!!!!
 http://www.photo-dictionary.com/photofiles/list/8147/11057red_roses.jpg
Red Roses For You Guys

And warm welcome untuk rakan-rakan baru Blog Santai, i.e Nurul Hidayah, SuriDhia Dirham, dan Maria Firdz. Thank you so much guys for your time. You all pun ohsem jugak. Sebagai penghargaan you all akan berada di Bloglist Istimewa Blog Santai sepanjang bulan November 2013.

And of course my sincere thanks goes to all of you yang selalu melawat Blog Santai tapi tak cukup bilangan komen untuk berada di 10 yang teratas. Sebagai penghargaan, kita akan masukkan you guys kat dalam my Blog Santai Bloglist.

Tak lupa kepada pelawat-pelawat serta Silent Reader Blog Santai, kita juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kerana sudi melawat dan membaca entry-entry yang ada walaupun tidak meninggalkan sebarang komen. Keep supporting Blog Santai k.

36 comments:

  1. hehe fae x aktif bw mase bln 10. ne pun terpaksa berusaha keras to increase semula my blog traffic. nevertheless, fae masih in busy season -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Understood fae. Not to worry k...and thanks so much coz bila free Fae tak pernah lupa datang sini...

      Delete
  2. sama2 sis..kalau blog best macam ni,pasti ramai pembaca...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks so much sis coz sudi support my Blog. You are ohsem!!!!

      Delete
  3. Replies
    1. Cik Akak thanks to you too coz selalu ziarah Blog Santai...

      Delete
  4. tahniah kepada semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Puteri coz sudi singgah Blog Santai

      Delete
  5. tahniah buat semua pengomen.. hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah bt diorang semua =) rajin dtg komen kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup dia orang memang ohsem Fais. You pun ok jugak cuma tak cukup komen untuk masuk 10 yang teratas aje...thanks anyway coz selalu singgah sini..

      Delete
  7. Aiza...anda tetap berada di mana2.. :))
    Thx Raudzah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you to you too BM coz sentiasa support Blog Santai..

      Delete
  8. Aik.. tersenarai juga.. hehe... terima kasih tas penghargan... keep blogging... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa tak percaya ? he..he..Anyway thanks Maria ocz selalu singgah and tinggalkan komen kat Blog Santai...happy blogging to you too!!!

      Delete
  9. tahniah kepada yang tersenarai..nama saya belum naik lagi.

    p/s: Jom baca entri terkini saya di [SINI]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi Mr Hanafi. Try untuk bulan November ya!!!!

      Delete
  10. salam blog santai saya dah buat link di blog sensasi selebriti yea.. any update leh komen di blog saya yea.. thank q raudzah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Wana..tapi just to let you know, your link akan berada di http://bsbloglist.blogspot.com ya. Bukan di Blog Santai coz Bloglist Istimewa yang ada di Blog Santai ni HANYA untuk 10 Bloggers yang meninggalkan komen terbanyak setiap bulan. Yang lain akan berada di satu lagi Blog. i.e Blog Santai Bloglist.

      Delete
  11. Tahniah kepada tuan tanah dan jugak buat pengomen setia..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks to you too, Mrs Secretary coz sudi singgah sini..

      Delete
  12. terima kasih juga kepada raudzah yang selalu singgah dan komen di blog aiza.. sama-sama kita menyokong antara 1 sama lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome Aiza. And thanks so much ya coz tak henti supprt Blog santai. Lets support each other k...

      Delete
  13. Tahniah semua...Semoga hubungan kita bertambah erat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks MKL coz sudi singgah and support Blog Santai....

      Delete
  14. tak ada pun nama kita...hu3..tahniah kepada mereka yg rajin ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi Blogger lelaki. In Shaa Allah bulan November. Tapi kena selalu singgah and komen kat sini..he..he

      Delete
  15. yeay saya ada backlink di situ terima kasih admin love u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luv you too Suri coz selalu singgah and support Blog Santai...

      Delete
  16. Replies
    1. Thanks to you too Cikgu coz selalu singgah Blog Santai.

      Delete
  17. wah, hebatnya mereka. Tahniah rahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom jadi senarai bulan November Baby Comel...

      Delete
  18. salam.. jemput singgah n joinGA sempena ulangtahun pertama blog teman yea.. hee.. =)
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. T kasih Raudzah.. semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete

Designed By