Breaking News

Saturday, December 7, 2013

Diskaun Hingga 95% Di Jualan Big Bad Wolf Books

 BIG BAD WOLF 2013 MINES DISEMBER INI, LOKASI BIG BAD WOLF 2013, CARA KE BIG BAD WOLF 2013, PESTA BUKU BORONG LELONG DISKAUN 95%,
Jualan Big Bad Wolf Book 2013

Jualan Big Bad Wolf Books


'The Big Bad Wolf Book Sale 2013' datang lagi. Jualan buku yang disifatkan sebagai terbesar di dunia ini telah bermula pada Jumaat, 6 Dis dan akan berakhir pada Ahad depan, 15 Dis 2013 jam 9 Malam.

Diskaun Hingga 95%


Yang menariknya ada lebih kurang 3 juta buku ditawarkan dan diskaun sehingga 95% akan diberi kepada pembeli-pembeli buku tertentu. Hebat kan. Seminggu memang tak cukup ni!!. Antara buku yang ditawarkan adalah:

Pilih Aje Mana Yang Berkenan!!!!

Di Buka 24 Jam


Dan yang lagi menarik pesta jualan ni dibuka 24 jam setiap hari. So you all boleh pilih waktu mana suka. Awal pagi, tengah hari, petang, malam atau lewat malam. Bisa aje...

 Pilih Jangan Tak Pilih
 
Ramai Yang Dah Pergi. You All Bila Lagi?

15 comments:

  1. nice article :)

    follow blog saya juga yaa

    ReplyDelete
  2. saya bukan seorang peminat buku..tapi my fren persi sana dia kata boleh rambang mata tengok buku yang ade kat situ...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Saya tidak boleh pergi kerana sedang bercuti di kampung.

    ReplyDelete
  4. Raudzhah, ni kat semenanjung bah kan?? alah, sygnya tak dapat pegi..kalau dekat2 bolehlah :( ..95% banyakknya diskaun ..aduh rugi betul lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup ni dkt semenanjung Tieka.mungkin lain kali kat sabh& serawak kot...tapi memnag bestkan..banyak diskaun tu..

      Delete
  5. Wah... Mmg best ni.. 24 jam plak tu...

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau dpt pegi sygnya dh balik png.. huhu

    ReplyDelete
  7. Wahh.. best.. mmg bercadanglah nk pergi.. :)

    ReplyDelete
  8. Wah..menarik ni..
    Lagi pun dah lama x gi the mines

    ReplyDelete
  9. menarik ni raudzah dan sangat murah.. apa lagi ibu bapa bawa la anak-anak ke sana..

    ReplyDelete
  10. memang sesuai la kepada pencinta-pencinta buku...murah dan 24 jam pula tu kan.

    ReplyDelete
  11. waa.. shopping buku sakan la nnti..

    ReplyDelete
  12. 95% ...buku apalah dipotong harga sebegitu sekali.
    Menarik...jauh le pula

    ReplyDelete

Designed By