Breaking News

Tuesday, December 10, 2013

Simple Giveaway By Licha

Simple Giveaway By Licha

Hari ni kita nak share giveaway pertama tajaan Blog Licha yang kita join. Giveaway ni simple aje, tapi hadiah dia menarik.

TOP Referral akan menerima RM 30, manakala yang lain-lain kalau bernasib baik akan menerima hadiah kat bawah ni:

Haidah Giveaway

So kawan-kawan jom kita memeriahkan GA ni sambil support Blog Licha k. 

Pada yang berminat nak join sekali sila KLIK SINI Ya!!!

20 comments:

  1. selamat malam ka ;) kunjungan malam nih . hehe

    ReplyDelete
  2. sebanyak banyak good luck diucapkan....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. All da best Raudzhah, sy pun baru jer join tadi..nak join kelmarin line sangatlah TERslowww ..hehe

    ReplyDelete

Designed By