Breaking News

Sunday, March 2, 2014

Tahniah Rakan Setia Blog Santai Bulan Februari

http://llerrah.com/images/congratulationstop.jpg
Tahniah Rakan Setia Blog Santai

Rakan Setia Blog Santai Bulan Februari


Seperti bulan-bulan yang lalu, setiap akhir bulan kita akan menyenaraikan rakan-rakan setia Blog Santai yang aktif meninggalkan komen dan jejak di Blog Santai. Dan untuk bulan Februari nampak gayanya senarai Rakan Setia Blog Santai hampir sama seperti Januari kecuali KA yang kembali memasuki carta. Yang lain adalah kekal. Thank you so much guys. You all memang ohsem!!! 

Puteri kasih (122)
Khir Khalid (118)
Kathy R'bain (117)
Mizz Aiza (Dunia Kecil) (109)
Maria Firdz (67)
BM (66)
Suri (60)
Fidah Shah (51)
Naniey Jemiey (48)
Kesuma Angsana (41)


Mereka yang terpilih akan terus berada di Bloglist Istimewa Blog Santai untuk kesekian kalinya. Jutaan Tahniah untuk semua. Kepada yang lain yang tak tersenarai you all juga ohsem. Cuma tak ada rezeki aje this time. Nway, Thank you so much everyone!!!. Keep Supporting Blog Santai k. Without you guys Blog Santai is going nowhere....

  • 27 comments:

    1. tahnaih buat mereka yg tersenarai.. saya x de rezeki.. x pe, pulun untuk bulan 3 plak.. hehe

      ReplyDelete
      Replies
      1. Its Ok Pha is..Bulan March k!!!!

        Delete
    2. wah... mereka pengomen tegar...
      tahniah buat mereka... ^_^

      ReplyDelete
      Replies
      1. Jom MR jadi pengomen tegar Blog Santai...

        Delete
    3. alhamdulillah.. terima kasih raudzah.. :D

      ReplyDelete
    4. Waaaaaa... Tahniah kepada nama2 yg di atas.. hehehehe

      ReplyDelete
    5. tahniah pada diri ku dan rakan blogger yang lain..

      ReplyDelete
    6. Thanks Raudzah..tahniah pada rakan blogger yg lain..semoga ukhwah dan persahabatan berkekalan..

      ReplyDelete
    7. tahniah pada yg tersenarai... pada tuan blog jugak...hhee

      ReplyDelete
    8. Tahniah pada semua. Selamat malam Raudhah!

      ReplyDelete
    9. Alhamdulillah.. t kasih Raudzah.. tahniah juga kpd yg lain2, semoga bersama kita semua terus berjaya... aamiin.. :)

      ReplyDelete
    10. 60 banyak juga saya merepek uhuk.alhamdulillah ada gak terselit

      ReplyDelete
    11. Komli 2x hiii,dah tukar iklan ker

      ReplyDelete
    12. 3 bijik ,..ubok ubat gigi utk sis

      ReplyDelete
    13. Tak guna nuffnang lagi ke dear.
      Hihi

      ReplyDelete
    14. assalamualaikum.. selamat pagi.. :)

      tahniah buat mereka semua.. saya sebulan, 2bulan lepas xkencang pun BW blog kengkawan..

      ReplyDelete
    15. eh ada jugak..hehe... TQ raudah... moga terus bersemanat untuk berblogging!!

      ReplyDelete
    16. Haahahahaha memang hebat dorang ni... kita ingat kita dah tegar dah... rupanya dorang jauh lagi tegarrrrr hahaahaha. Apa-apa pun blog Santai juga memang OHSEM!!!!

      ReplyDelete
    17. tahniah kpd top ten komentar!!

      ReplyDelete
    18. tahniah kepada semua yang tersenarai dan thanks juga kepada raudzah, selalu rajin komen di blog puteri :)

      ReplyDelete
    19. dah pasang komli eh? puteri menabung. And blue bird also

      ReplyDelete
    20. Banyak tertinggal entri RZ...banyak sangat, hehe Syukur kerana masih tersenarai, Terima kasih juga diatas sokongan anda... Semoga BS terus sukses!

      ReplyDelete

    Designed By