Breaking News

Tuesday, May 20, 2014

Anonymous Di Blog Santai

 https://pbs.twimg.com/profile_images/1765621587/annni-anonymous_.png
 Anonymous

Anonymous Di Blog Santai


Sebenarnya entry ni kita tujukan khas untuk  seorang yang tidak bernama i.e "anynomuos" yang selalu berkunjung ke Blog Santai. Kita notice, rakan kita ni adalah antara pembaca setia Blog Santai. Dan antara yang selalu tinggalkan komen di sini, walaupun ada yang berbentuk provokasi. Dan rajin jugak buat follow up on komen-komen yang ditinggalkan. I am really appreciate that.

Sayangnya kita tak kenal siapa "dia". Tapi yang pasti akaun milik anonymous ni agak istimewa coz sentiasa terlepas daripada screening, even anonymous yang lain tersangkut. Hmmm...ilmu apakah yang dipakai ya..boleh mengalahkan mr Google ni..

Nway kepada anonymous, kalau baca entry ni silalah perkenalkan diri ya. Sekurang-kurangnya kita tau dengan siapa kita berkomunikasi kan. Tak rugi kot kalau memperkenalkan diri. Whoever you are. Thanks so much ya coz sudi support Blog Santai. Keep supporting Blog Santai k...

43 comments:

  1. Replies
    1. No lah acik Idah...May be dia pemalu kot..tu yang guna anonymous..

      Delete
  2. sapekah insan bertuah tu..peminat setia kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah insan bertuah lagi ya...he..he.

      Delete
  3. Sapa agaknya ya Raudzah...kena cari sampai jumpa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tolong Fidah carikan untuk kita..he..he

      Delete
  4. Mmg secret admirer tu hehee.. :D

    ReplyDelete
  5. wahhh peminat setia yang sangat tegar..... :) weewitttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weewitttt..he..he. Bukan peminat, pembaca setia SA..

      Delete
  6. Replies
    1. lebih kurang macam tulah Anum..

      Delete
  7. amboi...dah ada peminat rahsia ni... dia malu tu raudzah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Funny lah Noe...dia pemalu tu..

      Delete
  8. kali ni kasi whisper n darlie la... :)

    ReplyDelete
  9. siapa lah tu agaknyaa..seram plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak adalah seram Husna..cuma curious aje..

      Delete
  10. dulu pernah ada sorang annonymous (tapi sekarang dah perkenalkan diri) duk tanya soalan. sampai satu masa suruh dia pm facebook lagi senang nak follow up. tetiba dia dah tak komen kat blog. haha. jadi silent reader ke tak tau lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo dah kenal ya..he..he..elok jugak kan..macam tu sekurang-kurangnya boleh berkomuniksai dengan lebih baik kan..

      Delete
  11. Kalau orang yang tak bernama tu tak de niat yang tak baik, ok je kot... cuma kita takut orang yang tak bernama dan ada niat yang tak baik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah tak sampai macam tu Nanie..

      Delete
  12. Sila kenalkan diri En. Tanpa Nama, macam saya ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I know you are one of them..yang selalu singgah sini..so bila nak kenalkan diri..

      Delete
  13. siapakh dia... knp perlu berselindung kan.. kenal kan diri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kalau kenalkan diri lebih baikkan Maria..

      Delete
  14. Takpa Anonymous ni. Meriahkan blog. Kalau Anonymous yang spam blog. Itu yang nak buat marah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly Faizal...sebenarnya I am ok je cuma curious coz kita tau dia orang yang sama...

      Delete
  15. anon malu tu.. tape lah selagi komen dan pandangan beliau tak melampau..so boleh diterima dan dialukan..akeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu naniey...so far dia ok ..cuma kadang-kadang tu a bit sarcastic..he..he

      Delete
  16. tu lah psal... kenapalan anon2 ni tak nak kenalkan dier mereka yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan KA...Kan elok kalau dia oarng kenalkan diri..

      Delete
    2. ok, saya akan kenalkan diri, selepas MH370 dijumpai, ok janji!

      Delete
  17. kalau komen secara baik tu tak apalah kan...tapi sometimes buat kita tertanya-tanya je. Ikutkan hati mesti kita nak kenal semua pembaca blog kita kan. :)

    ReplyDelete
  18. nothing for now...malam nanti puteri singgah lagi :)

    ReplyDelete
  19. kenapa lah malu nak kenalkan diri kan..

    ReplyDelete

Designed By