Breaking News

Tuesday, May 6, 2014

Snap Dan Menang RM500

 
 Nasi Kandar

Snap Dan Menang RM500


Kalau semalam kita dah bagi Ice Cream Percuma kat you all, hari ni kita nak bagi RM500. Nak tak?  Mestilah nak kan. Kalau you all nak senang aje. Apa yang you all perlu buat adalah join contest yang di anjurkan oleh pihak SAYS Malaysia dengan kerjasama OpenSnap sempena penganjuran "the SAYS Food Awards - Malaysia's first mobile app-powered awards!".

Thumb3 
 Snap Gambar & Upload Menggunakan OpenSnap

Yang bestnya Contest ni boleh dianggap serampang dua mata. Sambil makan sambil menang RM500. Apa yang you all perlu buat, hanyalah pilih mana-mana restaurant dan makanan kegemaran you all dan upload di handphone dengan hashtag #SAYSFoodAwards. Gambar yang paling banyak menerima "Like" akan diterima sebagai pemenang. Senangkan. Kalau yang ada gambar boleh terus upload. Tapi make sure cari gambar yang best-best ya..

So kalau you all berminat nak dapatkan RM500 ni, Klik SINI untuk join k.

22 comments:

  1. macam menarik jer ni thanks for sharing dear...

    ReplyDelete
  2. Wah... macam menarik je... :)

    ReplyDelete
  3. wow...makan snap dan kalau ada rezeki kita dapat duit dan makan lagi dan snap lagi dan menang lagi haha...emm terjah sat lg tq RDDZZ.

    ReplyDelete
  4. wah, saingan sengit lah kalau bab like paling banyak.

    ReplyDelete
  5. Sayang seribu kali sayang...memang minat sangat kontes ni tapi apa kan daya ... fon ku tak berapa pintar... dan keduanya... kawan ku tak sampai 150 orang yg boleh like pon hahahaha...:D. Andailah kamera ku tu boleh digunakan untuk jadikan fon whaaahahahaa... :p

    ReplyDelete
  6. pandai buat promosi.. dah klik tengok.. tapi macam malas plak nk mengharapkan like orang.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Nampak macam mudah tapi tak juga rupanya. Mana ada orang nak bagi duit dgn mudah, kena ada usaha dan kesungguhan...itulah yg sepatutnya pun :)

    ReplyDelete
  8. Snap, makan & menang... semoga berjaya kpd yg menyertai.. :) :)

    ReplyDelete
  9. hmm...nak join ke tak ni..hehehehe..

    ReplyDelete
  10. Nice sharing... Smpai nk mkn pun amik gmbr dulu ea..

    ReplyDelete

Designed By