Breaking News

Friday, May 2, 2014

Tahniah Untuk Semua

Tahniah Untuk Semua

Tahniah Untuk Semua


Segmen Penghargaan Blog Santai kembali lagi. Seperti bulan-bulan yang sebelum ini, kita ingin mengambil kesempatan ini untuk  mengucapkan jutaan terima kasih kepada 10 pembaca setia Blog Santai yang telah meninggalkan komen terbanyak di Blog Santai sepanjang bulan April. Secara automatik mereka-mereka akan tersenarai dalam Bloglist Istimewa Blog Santai sepanjang bulan Mei 2014.


Nama-nama dia orang ni bukanlah nama-nama yang asing di Blog Santai sejak beberapa bulan yang lalu. Dan kita pasti memberikan komen di blog rakan-rakan bukanlah suatu perkara yang mudah. You all kena klik, tunggu loading, baca dan beri komen. Ada empat proses tu. Kalau yang slow loading lagilah. Kena tunggu lagi. Semuanya mengambil masa. So Thank you so much guys. You all memang ohsem sangat-sangat. Dan kita pasti nama-nama dia orang ni juga turut tersenarai di beberapa Blog yang lain. So guys please visit & support Blog dia orang tau.

Thank you so much juga untuk yang lain. Yang tak cukup comment untuk berada didalam senarai. Begitu juga silent reader Blog Santai. Jangan segan-segan nak tinggalkan komen ya, coz kita pasti akan balas kunjungan you all.


27 comments:

  1. Replies
    1. Thanks to you too coz selalu singgah sini..

      Delete
  2. kita jarang online skg..tu y tak tersenarai... akeke..cehhh bagi alasan siap tu..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its ok nanie coz nanie pun selalu singgah Blog Santai walau jarang online...

      Delete
  3. tahniah kepada semua...lately kerja banyak skit and kurang masa di hadapan pc..hehehe :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its ok Strider. Thanks to you too coz selalu juga singgah sini walau kurang masa dihadapan pc..

      Delete
  4. Replies
    1. Thanks Sally coz selalu singgah sini..

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks Mar..First time singgah sini kot...

      Delete
  6. alhamdulilah, tersenarai juga saya di blog kak rauzdah.. terima kasih kak..tahniah juga kepada yg lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome MC...Keep supporting Blog Santai ya....

      Delete
  7. Replies
    1. Thanks to you BUNDA coz selalu juga singgah sini..

      Delete
  8. tahniah, mereka semua memang awesome dan terbaik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. You dia orang memang ohsem..Thanks to you too Mama coz selalu singgah sini..

      Delete
  9. tahniah semua..kathy pun hanya sesekali saja on9..kalau diikut sekitar 5 jam jer sehari semalam depan pc,namun kalau boleh kathy maraton komen entri terutama entri kat BLOG SANTAI yang memang hebat pengisiannya..wajib terjah..

    ReplyDelete
  10. wahhh..noe masih tersenarai...terima kasih tuk raudzah juga sbb rajin beri komen n terjah blog noe

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah tersenarai di blog santai.. thanks Raudzah. Tahniah juga kpd yg lain ye.. :)

    ReplyDelete
  12. Thanks Rz... Tahniah juga buat semua...

    ReplyDelete
  13. Eh...sungguh tidak sangka boleh tersenarai... Thanks RZ, cantik bunga tu... :)
    Bangga wey dapat duduk kat bloglist blog blogspot top/terbaik Malaysia!

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada semua and thanks raudzah for your support. Appreciate it so much :)

    ReplyDelete
  15. tahniah untuk semua :D
    bulan April bukan bulan saya hahahaha :)

    ReplyDelete

Designed By