Breaking News

Thursday, May 8, 2014

You All Rasa Ini Imej Hantu Ke?

http://kisahbest.my/wp-content/uploads/2013/06/10.jpg
 Imej Hantu

You All Rasa Ini Imej Hantu Ke?


Istilah Hantu biasanya merujuk kepada kehadiran makhluk halus yang wujud di alam lain. Kebiasaannya bila kita menyebut tentang hantu, gambaran yang diberikan memang ngeri. Tapi ada juga yang kelakar macam cerita dalam tv. Apa-apa pun cuba you all tengok imej-imej kat bawah ni. Agak-agaknya ini imej hantu ke?

 
Video di atas yang di upload pada 25 April menunjukkan sebuah kereka melanggar "seseorang" yang melintas. Namun apabila turun tiada yang kelihatan. hmmm...


2 hari kemudian, kamera di persimpangan ini merekodkan seorang mangsa telah membeli suratkhabar dari seseorang, yang tiba-tiba hilang. Hmmm..macam real je..

12 comments:

  1. susah nak justify benda2 macam ni kan.. trick mata

    ReplyDelete
  2. Wallahu a'lam.. Nasuha isi tabung blog ni inti..

    ReplyDelete
  3. Mcm Hantu Kak Limah jer... adehh..

    ReplyDelete
  4. susah nak pastikan sama ada memang imej hantu atau pun dibuat2...emmm

    ReplyDelete
  5. tak tau nak komen benda macam ni..

    ReplyDelete
  6. Mmg ada tu... entiti tu wujud... syaitan atau jin.. wallahualam..

    ReplyDelete
  7. yg video ke 2 tu...org yg beli suratkhabar tu mesti dapat suratkhabar zaman dolu2...nak pulangkan balik..tgk2 dah x ada..hehehe...

    ReplyDelete
  8. I saw another video the other, a motorcyle almost got hit by a lorry and someone just flashed there and saved the motorcycle. Looks like X-Men.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow..interesting SD..could be superman..

      Delete
  9. ada 3 kemungkinan, 1) memang hantu, 2) kamera trick 3) Individu yang berjalan merentasi masa, macam cerita "back to future"
    No. 3 memang susah nak percaya, tapi daripada cerita yang kononnya diwar-warkan sebelah barat memang banyak berlaku.

    ReplyDelete

Designed By