Breaking News

Monday, August 4, 2014

AirAsia Tawar 850,000 Tiket Harga Murah Mulai Hari Ni

AirAsia7781

Ini ada berita baik untuk semua. Kalau you plan nak bercuti ke mana-mana destinasi menarik didalam dan luar negara mulai sekarang sehingga 31 Desember 2014, Air Asia ada menawarkan tiket harga murah serendah RM46 untuk kebanyakan penerbangan domestik di semenanjung dan Sabah & Sarawak.

Bagi penerbangan antarabangsa, harga serendah RM60 ditawarkan untuk penerbangan ke Singapura manakala RM296 untuk beberapa penerbangan dengan AirAsia X ke pelbagai destinasi seperti ke Sri Lanka, Australia, Japan, South Korea dan juga Taiwan.

Tawaran harga murah ini dibuat sempena meraikan kejayaan mereka merangkul gelaran World’s Best Low Cost Airline and Asia’s Best Low Cost Airline di 2014 World Airline Awards yang diadakan di London baru baru ini.

Tempahan tiket boleh dibuat mulai hari ini sehingga Ahad (10 Ogos 2014) di lamanweb rasmi AirAsia untuk penerbangan bermula hari ini sehingga Disember 2014. So jangan lepaskan peluang k..

21 comments:

  1. boleh ambil peluang kpd yg suka travel ...

    ReplyDelete
  2. Naik nanti jangan lupa baca doa naik kenderaan!

    ReplyDelete
  3. hoho! nak beli..nnti nk pi sarawak utk convo..hoho..tq akak!

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya klaulah dapat pergi..:DD

    ReplyDelete
  5. x pernah nak naik kapal terbang. selalu naik bas je.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini pun Bas juga, tapi sebab dia boleh terbang ianya dinamakan Airbus!

      Delete
  6. adoyai tensen nyer tengok... tapi tahun nie vacation semua dibekukan laa... :(

    ReplyDelete
  7. bestnyaaaaaaaaaaa tapi alahai.... fobia tak habis lagi....

    ReplyDelete
  8. Now, everybody boleh terbang!

    ReplyDelete
  9. apa lagi.. jom jom.

    klik old town for raudz

    ReplyDelete
  10. Menarik juga promosi ni... thanks sharing Radzah..
    xperia lagi sini.. :)

    ReplyDelete
  11. salam. takda plan nak kemana mana lagi so far huhuhu melepas tiket murah :D

    ReplyDelete
  12. Hmmm..dah beli dah tiket utk hujung tahun ni..

    ReplyDelete
  13. Air Asia nie kalau ade tawaran murah kena hati-hati skit..kadang2 tiket murah tapi lepas tambah tolak campur bahagi harga lebih kurang jer..hehehe

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.
      Apa-apa yang murah2 ni kene hati-hati.

      Delete

Designed By