Breaking News

Monday, September 8, 2014

9 Tips Terbaik Untuk Yang Suka Ber "Selfie"

  
9 Tips Untuk Yang Suka Ber "Selfie"

9 Tips Untuk Yang Suka Ber "Selfie"


Kita pasti ramai kat luar sana yang suka berselfie. Termasuklah tuan empunya Blog. He..he.  Bagi kita Selfie ni adakalanya menyeronokkan. Tapi jangan over coz silap-silap hari bulan boleh jadi stress. Terutamanya kepada yang suka berselfie serta mengharapkan ribuan "LIKE" dekat gambar you all. Kalau tak dapat banyak "like", dah ada pulak yang stress...Hmm..Kalau boleh tak naklah sampai ke tahap tu kan. 

Dan untuk penggemar "Selfie" kita ada beberapa tips nak kongsikan dengan you all semua bagaimana cara berselfie yang betul. Macam-macam gaya ada tau. Antaranya, bagaimana untuk mendapatkan sudut selfie yang terbaik serta kelihatan lebih langsing dalam gambar. Menarik kan..Sure lepas ni, dapat banyak "LIKE" punyalah..So Nak tengok tak?  Kalau nak sila klik kat SINI k..

27 comments:

  1. Tu oke lagi stress centu2 je. Ade yang sampai inbox ana, mintak like kan gambar2 dia. Hahaha..antu like. So scary.

    ReplyDelete
  2. dah ada tips bolehlah dicuba nanti..hehehe..

    ReplyDelete
  3. kemaen selfie pun ada tips. hehe. menarik!

    ReplyDelete
  4. saya jer kot yg jarang berselfie ... heh heh

    ReplyDelete
  5. Oooo...macam2 tips ada...menarik ni..hehe :)
    Thanks Raudzah

    ReplyDelete
  6. Ada juga yang stress sampai cenggitu?
    Hehe..klakar.

    ReplyDelete
  7. takut nak klik,dah banyak kali terkena, klik link kuar gambar antu..wuwuwuwu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taklah Sal. Mana ada gambar antu..he..he..Nway ada 9 Teknik Selfie yang betul..kita malas nak copy. banyak sangat...

      Delete
  8. Saya masih bertahan untuk tidak suka berselfie. harap-harap rasa suka itu tidak datang....Bila mahu bergambar, masih mahu minta tolong orang ambilkan gambar.

    ReplyDelete
  9. Raudzah..tip no 9 tu plg penting...hehe..
    jrg berselfie...tp kalo ramai2 best juga..^^

    ReplyDelete
  10. lambat no nak bukaknya Raudzah.... Tak cayelah tuan blog suka berselfie.... tak nampak punnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu private punya Okje..tak boleh publish kat Blog..he..he

      Delete
  11. Selfie mmg menyeronokkan klu kena tempatnya.. klu dlm toilet pun nak selfie mmg not good.. :D

    ReplyDelete
  12. Nice sharing... Klik iklan sekali utk raudzah..

    ReplyDelete
  13. sekrg ne ada new term 'wefie' haha. ntah2 lps ne apa pulak. 'dadfie' , 'momfie' :p

    ReplyDelete

Designed By