Breaking News

Sunday, September 7, 2014

Demam iPhone 6

iPhone 6 case flip 
iPhone 6

Demam iPhone 6 


Biarpun hanya akan dilancarkan pada 9 September, demam iPhone 6 dah bermula di New York. Ramai yang dah pasang strategi untuk menjadi yang terawal memiliki iPhone 6 di Amerika Syarikat. Yang paling best, tukang beratur upahan. Dia orang dah mula beratur di perkarangan Apple Store di Fifth Avenue New York sekarang ni. Hebatkan. Walaupun ramai yang of the view model ni mungkin tak dapat beat model iPhone 5, tapi ramai jugak yang sukakannya coz ciri-ciri baru yang diperkenalkan. Antaranya:

Ciri-Ciri Menarik iPhone 6

  • iPhone 6 Screen sizes: 4.7- to 5.5-inches (or both)
    iPhone 6 Price: Same as existing: 16GB £549, 32GB £629, 64GB £709
  • iPhone 6 possible new features:
    • Up to 128GB internal storage or expandable storage
    • Better camera
    • New iOS 8 operating system
    • Heart rate EarPods
    • NFC chip
    • A8 processor
    • Wireless charging
    • Will work with Apple's rumoured iWatch
    • Sapphire glass and LiquidMetal design

Image iPhone 6 pun dah  mula tersebar di laman sosial biarpun officially tak confirm lagi. You all dah tengok ke? Kalau belum, jom tengok sama-sama:

17 comments:

  1. xsabar aku tunggu nk tgk iphone6 mcm manae...

    ReplyDelete
  2. mahallah sangat hee benda akan urha bila ada keluaran baharu nanti

    ReplyDelete
  3. *tanye diri sendiri* kenapalah aku tak suka iphone??
    haha... sha tengok orang lain eksaited pasal iphone ni, sha buat dunnooo je...

    ReplyDelete
  4. hanya tengoklah sahaja... beli tidak kot

    ReplyDelete
  5. Cukuplah dengan i-phone 0 yg ada ni..hehehehe.

    ReplyDelete
  6. Wujud rupenye iphone 6 nih. Hehe

    ReplyDelete
  7. woww... bungi macam best jer iphone-6 nie... :D

    ReplyDelete
  8. tengok saja lah Raudz..dluar mampu..

    ReplyDelete

Designed By