Breaking News

Thursday, September 11, 2014

Hadiah Dari Nuffnang


Hadiah Dari Nuffnang : Sanofi Lactacyd Phase 2

Hadiah Dari Nuffnang


Alhamdulillah, semalam Blog Santai dapat hadiah terbaru dari Nuffnang setelah beberapa minggu menyepikan diri. Thank you so much Nuffnang dan juga Lactacyd coz sudi memilih Blog Santai untuk mempromosikan produk Lactacyd. Ini merupakan kali kedua Sanofi lactacyd bersiaran di sini. Kalau you all nak tau details mengenai produk ni, boleh klik disini k: Lactacyd

 free sample 
Nak request for Sample pun ok, Klik aje di sini: Lactacyd

Jutaan terimakasih juga kita ucapkan pada rakan-rakan yang seringkali singgah di Blog ini serta menghadiahkan Blog Santai dengan meng "Klik-Klik" kan iklan-iklan yang ada kat Blog ni. Moga Allah murahkan rezeki you all semua. 

P/s: Kalau dah "klik-klik" boleh tinggalkan URL di kotak komen ya. Pasti kita akan singgah di Blog you all untuk hadiahkan sedikit sumbangan.

39 comments:

  1. wahh.. seronoknya.. meh sini mama klik2!!

    ReplyDelete
  2. tahniah kak
    bez kan klo nuff kasi kita hadiah..senyum sokmo..alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Congratss~ alhamdulillah dapat hadiah dari nuffnang.. ^^

    ReplyDelete
  4. rezeki kak raudzah !! alhamdulillah......
    alamerkkk.... encik nuff tido, meh Churppp Churpp sket..

    ReplyDelete
  5. Tahniah RZ... Murah rezeki dgn Nuffnang tapi saya...Nuffnang semakin menjauh, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks BM...In Shaa Allah, nanti adalah rezeki BM tu..

      Delete
  6. tahniah..tapi malam ni takda pulak iklan tu..so,Za klik 3x iklan sunsilk.. :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah ^^ ada rezeki lebih belanja fae cupcakes ye kak raudzah :p :p :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea...Nanti kita belanja fae k..Tapi..jauh nak hantar Brunai tu..

      Delete
  8. tahniah sis..saya klik22...:DD dah lama tak menyinggah sini..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tambah klik promoted content jugak untuk sis..:D

      Delete
  9. Tahniah sis..
    Blog CHK tukar link baru
    kathyrbain.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.
    2x lactacyd sini.. awal pagi meriah dgn iklan.. :)

    ReplyDelete
  11. salam. alhamdulillah..tahniah sis :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah..semoga murah rezeki selalu

    ReplyDelete

Designed By