Breaking News

Tuesday, September 23, 2014

Kenali Malaysia Dalam Masa 30 Saat


Kenali Malaysia Dalam Masa 30 Saat 

Kenali Malaysia Dalam Masa 30 Saat


Setiap dari kita mungkin punya cara yang berbeza untuk kita mengexpresikan apa yang kita faham tentang negara kita Malaysia. Just like EXPRESI dalam video ni. Dalam masa tak sampai 30 saat, dia beri kita satu gambaran yang mungkin ramai diantara kita tak pernah terfikirkan pun mengenai Malaysia sebelum ni. Nak tau apa dia yang buat? You all boleh klik kat SINI @ klik Image kat atas untuk tonton video dan saksikan sendiri k. Its quite touching especially part last. Kena tengok dengan hati bukan hanya pandangan biasa menggunakan mata ya.

13 comments:

  1. To know Malaysia is to love Malaysia :-)

    ReplyDelete
  2. Sungguh bertuahnya kita berada di bumi Malaysia.

    ReplyDelete
  3. Alahai... Quota ternet da abis.. :( tak dapat tgok.

    ReplyDelete
  4. malaysia tanah tumapah airku =)

    http://butikgebugebu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. disini lahirnya sebuah cinta... pic yg last sekali tu santik sgt... :)

    ReplyDelete
  6. Saya bersyukur menjadi warga Malaysia.. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. Proud to be Malaysia sebab makanan sedap2... mihmih

    ReplyDelete
  8. Bangganya menjadi rakyat Malaysia lebih syukur bila dilahirkan sempurna....alhamdulilah

    ReplyDelete
  9. malaysia ni masih ada lg tempat yg cantik dan terpelihara

    ReplyDelete

Designed By