Breaking News

Thursday, September 4, 2014

Promosi Hebat Dari Malindo Air

  Malindo Air
 Promosi Hebat Dari Malindo Air

Promosi Hebat Dari Malindo Air


Kalau sebelum ni kita ada kongsikan tentang promosi yang dibuat oleh Air Asia dan juga MAS, Malindo Air pun tak kurang hebatnya. Sejujurnya kita tak pernah mengunakan Malindo Air sebelum ni. Tapi bila tengok promosi jualan mega istimewa yang dia orang sediakan, rugi rasanya tak cuba.

So kalau you all masih tercari-cari promosi hebat untuk tempoh perjalanan dari 5 Januari - 31 Mei, 2015 ke semua destinasi tempatan dan juga antarabangsa, Malindo ada tawaran istimewa yang you all boleh consider. Promosi itu terbuka bagi semua penerbangan yang berlepas dari Subang ke destinasi dalam Malaysia dengan tambang serendah RM49 serta RM69 untuk beberapa penerbangan antarabangsa seperti Jakarta dan Bali. 

Promosi ni bermula dari hari ni hingga 14 September, 2014. So jangan lepaskan peluang singgah dia orang punya website untuk membuat tempahan k: www.malindoair.com

Selain daripada promosi jualan mega istimewa untuk tempoh perjalanan dari 5 Januari - 31 Mei, 2015,  Malindo Air juga turut menawarkan tambang eksklusif promosi istimewa mulai hari ini hingga 30 September, 2014 untuk perjalanan dari sekarang hingga 30 April, 2015 sempena MATTA Fair hujung minggu ni. So kalau you all plan nak pergi PWTC hujung minggu ni, jangan lupa singgah booth Malindo Air ya.

13 comments:

  1. tak pernah naik ini kapal heeee..

    p/s:apa khbar dah balik dari cuti ker diam je sjak dua ni ..harp sihat ya sllu

    ReplyDelete
  2. ketuk..ketuk bloggeratibynuffnang

    ReplyDelete
  3. Sebelum ni air asia, skrg malindo pulak. Berlawan2 nampak. Hehe

    ReplyDelete
  4. Ok juga milando air..trill naik flight sederhana mcm tu.. best. Promosi menarik ni.. :)

    ReplyDelete
  5. Kakak pun tak pernah rasa naik Malindo ini
    Nantilah bincang-bincang dgn abang dulu:)

    ReplyDelete
  6. Wah.. Kaki travel jgn lps kan peluang..

    ReplyDelete
  7. Dah tengok dah tadi kat office dengan kawan2... huhu... tengok jek lerrr... :D

    ReplyDelete
  8. Menarik ni...x plan apa2 lagi utk jln2 hujung tahun

    ReplyDelete

Designed By