Breaking News

Monday, September 1, 2014

Rakan Setia Blog Santai Bulan Ogos

Tahniah Untuk Rakan Setia Blog Santai

Blog Santai kembali lagi dengan senarai 10 pengomen paling aktif di sepanjang bulan Ogos 2014. Tahniah kepada 10 yang tersenarai. Thank you so much guys. I am really appreciate your supports. As a token, you all semua akan berada di Bloglist Istimewa Blog Santai sepanjang bulan September.

Khir Khalid
 Maria Firdz 
TunSha Ayunie
 Cik Itah@RRP
 Smartan Dad
 Nurashikin ZA a.k.a NAZECK
Fidah Shah 

Untuk Mamaniza dan Ana welcome to the list ya. Pada yang lain juga thank you so much coz sudi support Blog Santai biarpun aktiviti di Blog Santai termasuk blogwalking terpaksa dikurangkan sejak sebulan yang lalu untuk memberi laluan kepada beberapa perkara yang lebih memerlukan perhatian. Nway Keep supporting Blog Santai k.  

33 comments:

  1. Replies
    1. Jom lah SZ, jadi pengomen setia BS bulan September..

      Delete
  2. Tahniah...kathy dah terkeluar dari senarai dah..:(

    ReplyDelete
  3. Thanks, really proud to be in the list!

    ReplyDelete
  4. alaaa abang khir duduk atas sekali... hahaha !!
    bangga sampai hidung kembang dah ni kak raudzah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. He..he..Cuba lagi Sha...Nway tahniah ya..

      Delete
  5. Alhamdulillah...tersenarai juga..
    Thanks Raudzah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome Fidah...Tahniah ya..

      Delete
  6. Replies
    1. Thanks Cik Tim..Selalu gak singgah sini..

      Delete
  7. Waa tahniah buat pengomen2 setia..:)

    ReplyDelete
  8. Huhu..first time name ana ade kat blog santai nih. Hehe..mekasih.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Ana...Keep up the the good work k..he..he

      Delete
  9. Mereka memang terbaik..tahniah semua..

    ReplyDelete
  10. Wahh tersenarai tmpt pertama bulan lepas.. alhamdulillah Thanks Raudzah & semoga blog santai terus sukses. Tahniah juga kpd rakan2 yg lain.. :)

    ReplyDelete
  11. tersingkir jugak kat sini..sama la kita last month busy. :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah... Tak sangka tersenari juga...

    ReplyDelete
  13. Tahniah yang tersenarai... :) lately bz sikit... internet pun selow... tensen tau... kalau nak bw pun selalu malam jer... :(

    ReplyDelete
  14. anyway tahniah kepada semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  15. I'ill always support u sis.....InshaaAllah....baru buka blog..saya pon bln ni pasti kurang xtiviti berblog ni..:D

    ReplyDelete

Designed By