Breaking News

Wednesday, November 12, 2014

WIFI Dalam Pesawat Air Asia

WIFI Dalam Pesawat Air Asia
WIFI Dalam Pesawat Air Asia

Tahniah untuk Air Asia kerana bakal menjadi syarikat penerbangan pertama negara yang memperkenalkan kemudahan perkhidmatan wifi di dalam pesawatnya. Mereka mensasarkan untuk melengkapkan kesemua 19 buah pesawat miliknya dengan kemudahan wifi menjelang hujung tahun ini. Hmmm....Ini yang dikatakan marketing strategi yang menjadi. Sentiasa mencari kelainan untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada penumpang. Tahniah sekali lagi...Harap-harap MAS juga boleh menawarkan perkhidmatan yang sama..Barulah boleh bersaing...




17 comments:

  1. Mmg menarik... bagus sgt tu. Patut dijadikan contoh ikutan buat public transport yg lain juga. Internet dah mmg semakin penting skrng ni..

    ReplyDelete
  2. MAS masing bertarung dgn masalah kewangan yg kian meruncing. AA pula semakin gah offer sana-sini dan memberi banyak benefit yg diperlukan pelanggan terkini..

    ReplyDelete
  3. wah.. makin menarik marketing air asia ni. untung lipat kali ganda lagi tahun depan

    ReplyDelete
  4. wah...makin best...tambang murah...ada wifi lagi... :)

    salam kenal....first time landing sini.. (^_^)

    ReplyDelete
  5. bisnes minded tul ceo dia ... terbaiklah .

    ReplyDelete
  6. Taktik tarik pelanggan. Huhu. Boleh dicontohi nih. Keh3

    ReplyDelete
  7. terbaik la kak klo ada wifi
    tak la boring sambil tahan telinga sakit naik kat awan tu
    bagus cara ni, sy pun nak jugak, tp sekarang dah jarang guna flight

    ReplyDelete
  8. huiyo, mntap2..pembaharuan baru..diharap staff2nya punya attitude pun silalah buat pembaharuan jugak yer..jgn nk mkn duit org jer..
    upss, emo pulak..sorry kak raudzah..huhu..

    ReplyDelete
  9. wah hbat air asia.. tgh bayangakan fligt yg berjam2 tu pasi rasa x bosan.. bila ada wifi..
    tapi x de kesan sampingan ke?:)

    ReplyDelete
  10. terbaiklah..hehehehehehe....harap penerbangan domestik AA pun akan sediakan perkhidmatan ini..

    ReplyDelete
  11. Kalau speed internet laju macam air, boleh lah download macam2...hehe

    ReplyDelete
  12. untunglaaa siapa dapat 'terbang' dengan AirAsia.... Sha mahuuuu... tapi hasben trauma lagi fobia dengan kapal terbang... huwaaaa

    ReplyDelete

Designed By