Breaking News

Thursday, August 9, 2012

Aksi-Aksi Lucu Divers di Olympic 2012

Artikel ni di buat sempena kemenangan Pandelela meraih pingat gangsa di Olimpik semalam. Tahniah Pandelela!!!!!

Rasa-rasanya diving bukan favorite ramai orang kan...and of course kita punya athlete pun tak ramai yang menyerlah dalam sukan ni kan tapi kita agak-agak  lah kan after tengok aksi-aksi dia orang ni kan mesti ramai yang tertunggu-tunggu game ni kan...confirm punya....tapi rasa bersalah jugak lah buat posting ni masa bulan puasa...tak pasal-pasal kurang pulak pahala puasa nanti coz faham-faham ajelah kan sukan ni kan seksi sikit....tak caye..tengok ni...
 
Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Faces

Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Face

Funny Diver Faces

Funny Diver Face

Diving

Diving

Diving

Diving

Diving

Diving

Diving

Diving6

Diving7

Diving

Diver

11 comments:

Designed By