Breaking News

Monday, November 19, 2012

Jalanraya paling seram di dunia


 Apa perasaan anda bila tengok gambar ni and was told kena drive thru kat sini...hmmm ngeri.

 

9 comments:

  1. ni kalao tgk kat astro ade lg..jalan yg kat india..ape name cite tu lupe..tp cenggini la jalannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Really..I miss that one..nanti i carikan ya

      Delete
  2. kalau ader jalan lain emamng da tak lalu sini da

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..kalau ada pilihan confirm tak lalu...tapi kan dia orang tak ada choice ...hmmm

      Delete
  3. kerjasama paling penting kat jalan macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kita sure gigil-gigil punya...nak-nak kalau macam lori kat atas tu..huh..

      Delete
  4. the deadliest road

    ReplyDelete

Designed By