Breaking News

Thursday, November 15, 2012

Segmen Blogwalking Cuti Sekolah


Its friday today and its off day. So ada masa nak jalan-jalan kat blog kawan-kawan and join segment baru untuk support kawan-kawan.. 

So sapa-sapa nak join sekali jgn malu-malu k, coz syarat segment ni simple aje.


 

Happy Blogwalking Semua

22 comments:

  1. Thanks join . Ini senarai blogger yang lain --> http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-doodle-muslimah-niy.html .

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama sambil follow here .

    http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  3. Hey Segmenmate! eh? ade ke term tu. hee. done follow u

    http://unpredictablejieha.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Jieha..thanks ya sudi singgah and follow my blog..

      Delete
  4. singgah dan follow -> #106

    http://mykeyboardstory.blogspot.com/2012/11/blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks fiqa sudi singgah and follow my blog...dtg lagi ya..

      Delete
  5. Hai ! Datang blogwalking dari segmen yang sama & dah follow awak . Harap datang visit & follow balik (walaupun link entri pelik) . http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/11/hai-assalamualaikum.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai adlina...thanks ya dtg ziarah kat sini

      Delete
  6. Dari Segmen yang sama :) http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html
    Follow sini :) Kalau sudi followlah balik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks amy sudi ziarah and follow m blog..dah follow blog amy jugak..

      Delete
  7. Dari segmen blogwalking yg sma, Done follow you, follow me back http://superperfectimperfect.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-d.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks fifa coz sudi ziarah and follow my blog...dah follow blog fifa jugak..

      Delete
  8. salam ziarah :)
    datang dan follow sekali ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks puan gojes sudi ziarah and follow my blog..

      Delete
  9. syg, nak minta bantu klik g+1 untuk segmen yang saya tgh ikut ni, blh ?

    http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    klik amat2 dihargai syg. terima kasih ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done puan gojes and good luck to you..

      Delete
    2. terima kasih raudzah :)
      but to make sure, bila klik button g+1 tu, button akan bertukar ke warna merah. boleh raudzah cek sekali lagi, samada button tu merah ke tak ? :)

      Delete
  10. Assalamualaikum,hai salam kenal kami segmentmate :)
    http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum :) datang dari segmen yang sama Dah follow awk..follow saya balik boleh? sorry for everything :D http://skyfullofdream.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete

Designed By