Breaking News

Sunday, December 9, 2012

Koleksi Mesti Tengok (Aksi Pelukis - S3)

 Seni ni abstract. That's why kadang-kadang kita pun confuse, whether apa yang kita nampak sebenarnya is just a painting or the real object.

Macam kat bawah ni..sekali tengok we thought semua ni lukisan, BUT it is real infact..


 

Hello..Its me ok, walking on the frozen river in India not the abstract painting ya!!!! 


http://api.ning.com/files/amBX6xRt9X*aZQjgC-zhb9UE1rFhqSClFiDfAe7a8JmA*fHAW9PnhoqOwN8abuF4Fmk4V7a0WJ0g5kub1ayvl5iBIDwfOI*x/AlexaMeade1.jpg

Hey, its me Uncle Sam... don't stare it me as if I am coming from the other planet!!! 


Hey, its me too not a painting you know..Don't you see my left hand..there (pelukis lupa nak cover left hand dia)



Source

8 comments:

  1. cantiknya lukisan ni..suka akak tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan lynn..macam real painting..esp second one..genius lah dia orang ni..

      Delete
  2. Replies
    1. Hye Hajar..dah sihat.. anyway both gambar tu marvelous kan ..cantik!!!!

      Delete
  3. orang seni je faham nilai lukusan di atas tu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..kalau kita yang tengok surely frst impression is lukisan or photoshop..tapi tulah its real..salutelah dia orang ni..sgt berjwa seni...

      Delete
  4. kreatif,, gmbar last kurang faham

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar last tu sekali tengok memang macam lukisan kan..tapi the artist tu not quite good cover up tangan kiri lady tu..so nampaklah sebenarnya itu tangan orang bukan painting...macam jawab soalan exam pulak..he..he

      Delete

Designed By