Breaking News

Tuesday, December 18, 2012

SegMeN TaMBaH FoLLoWeR Di HuJuNg TaHuN

Malam ni tak ada serius entry so boleh join this segmen sambil support kawan-kawan...

Segmen ni pun simple aje so sapa-sapa yang free and tak tau apa nak buat tu jom KLIK KAT SINI kita support Miss Banu!!!




Orang Islam Jauh Ketinggalan & Tak Tau Apa-Apa?
Harga Minyak Akan Naik Mendadak Tahun 2013?
Bestnya Tempat ni..Rugi Siapa Tak Pergi!!!
Kenapa 80% Rakyat Malaysia Suka Bergossip?
 

24 comments:

  1. Baru je join bila tengok segmen ini kat blog hanif idrus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke..coz kita pun tertengok kat hanif punya posting...he..he. Anyway good luck to you k

      Delete
  2. moga dapat apa yg nak yer blog santai,, btw,, this blog is good

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqvm Belogisam..ini semangat nak terus berblog ni..anyway good luck to you too and semoga dapat apa yang dihajati ya!!!

      Delete
  3. Hai.. salam blogwalking dari Miss Banu Segmen.

    Feel free to visit my blog:

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    Follow You. Good Luck....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam siti..thanks ya sudi ziarah and follow my blog...dtg lagi ya!!! and good luck to you too..

      Delete
  4. singgah dari segmen yg sama.. sy dah lama follow sini. :)

    http://norumara.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks deqla..sudi ziarah lagi and dtg selalu-selalu ya!!!

      Delete
  5. Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

    http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lia sudi ziarah and follow my blog...datang lagi ya!!

      Delete
  6. Thanks yer sebab sudi join my Segmen..senarai peserta dh kuar so dh leh start blogwalking =)
    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-setakat-ini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome Banu...and thanks to myou too for the segment

      Delete
  7. salam perkenalan ... btw nice blog lorl :)))

    dari segmen y same :)

    done follow ur blog

    mai links
    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nurul coz sudi ziarah & follow my blog..done follow your blog too!!!

      Delete
  8. dari segmen yang same dah follow dah
    jangan lupa follow balik ^ ^

    http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama. Dah follow awk. Jom follow saya balik : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  10. HAi :) dtg dr segmen y sama ;) Done folo awk, folo me back k ^^

    http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yang sama dah follow
    dan janganlupa follow blog kita balik


    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini. Done follow. Jemput singgah blog saya. ^^

    http://sayasukamakanbiskut.blogspot.co m/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html?m=1

    ReplyDelete
  13. salam^^
    dtg dari segmen yg sama..
    done follow ur cute blog!

    follow me back ea :)

    http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    hepy blogging...

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg same...dah follow sini~ follow back key..

    http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  15. ween datang dari segmen yang sama. done follow here. foll me back if u don't mind :)


    http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  16. Asmekum..
    dr segmen yang sama

    http://hezrina83.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    jemput datang umah=)

    ReplyDelete

Designed By