Breaking News

Tuesday, December 4, 2012

Semarakkan Rakan Blogger Google+

 

Lately selalu baca artikel berkenaan google+ And the latest, entry yang di buat kat blog Hanif...So sapa-sapa yang dah baca tu mesti tau kebaikan Google+ ni kan and pada yang nak tau Blog HH juga dah summarisekan kebaikan Google+ macam kat bawah ni:

"Google+ lebih baik sebab dengan sekali klik, anda bukan sahaja berhubung sesama blogger, tetapi semua mereka yang punyai akaun dalam rangkaian Google. Malah, apabila anda berkongsi (+1) entri-entri di blog anda, semua rakan anda akan mengetahui akan perkongsian tersebut - sama seperti anda klik Facebook LIKE dalam entri blog. Jom semarakkan rakan blogger Google+."


Bila dah agak-agak faham boleh register Google + account pada yang masih belum ada account lah. Yang dah ada tu, tahniah untuk anda. 

Then untuk memanafaatkan account Google+ ni, kita boleh join segment menarik tajaan Blog HH. 

Jom!!!

Klik sini nak join segment k


And jangan lupa add kan widget baru google + kat blog anda tau...Cantik!!!

4 comments:

  1. As Salam, datang menerjah dari segmen HH. Salam perkenalan dari saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam MRR..

      Thanks ya sudi terjah sini and salam perkenalan to you too..

      Delete
  2. datang dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/12/segmen-semarakkan-rakan-blogger-google.html

    ReplyDelete

Designed By