Breaking News

Friday, January 11, 2013

Pemandangan Unik Bilik Tandas

Room with a view: This toilet on the 68th floor of The Shard, Europe's tallest building, will be available for public use when The View visitor centre opens next month

GAMBAR menunjukkan sebuah bilik tandas di tingkat 69 bangunan itu. 


LONDON - Bangunan paling tinggi di Eropah Barat, Shard menyediakan bilik tandas yang unik kepada para pengunjung, menurut beberapa laporan kelmarin.
Bangunan setinggi 309 meter itu mengandungi bilik tandas yang mempunyai pemandangan bandar raya London.

Tingkap besar diletakkan di dalam bilik tandas tersebut supaya para pengguna boleh menyaksikan pemandangan di ibu kota United Kingdom ini.

Menurut akhbar dalam talian, MailOnline, tandas tersebut terletak di tingkat 68 dan 69.
Bangunan berkenaan mempunyai 95 tingkat.
 Dizzying heights: The eye-catching 30 St Mary Axe, better known as The Gherkin, in the capital's financial district is one of many landmarks that can be picked out from 300ft-high toilet

Ia akan dibuka kepada para pengunjung pada bulan depan.

Terdapat 10 unit apartmen di dalam bangunan tersebut yang setiap sebuah berharga £50 juta (RM243 juta). 
 
Quick ascent: The open-air public viewing platform towards the top of the 1,1013ft building is accessible by high-speed elevators

4 comments:

  1. wahhhhhhhh kalau mcm neh memang tk nak kua daripada tandas mcm neh. nak tido jerk dalam neh uhuhuhu

    ReplyDelete
  2. perghhhhhh kalau ada toilet mcm ni kat rumah siap tido kat situ le gamaknya hehehehe

    ReplyDelete
  3. Tandas Malaysia sepah-sepah lah safwan..especially public toilet..kalu hotel ok sikit!!!

    Wah Sue nak tidur ya...tapi ok gak..mesti lena..cantik sambil-sambil tu tengok view kat bawah!!!

    Cantikkan Adza...sure kalau tidur susah nak bangun ni!!! confirm

    ReplyDelete

Designed By