Breaking News

Saturday, March 16, 2013

Bayi Berdarah...

Kecoh apabila kisah kaki bayi berdarah  tersebar di internet dengan pelbagai spekulasi.Ramai yang memberikan komen dan respon tak kurang juga ada yang memaki hamun pihak jururawat dan hospital tentang apa yang berlaku pada bayi berkenaan.

 

Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II) berkata, kejadian bayi lelaki 19 hari, yang mengalami pendarahan di bahagian kaki kanan selepas saluran tiub untuk diambil darahnya tercabut ketika menerima rawatan di hospital pagi kelmarin, yang disebarkan menerusi laman sosial Facebook bukan disebabkan kelalaian kakitangannya.


Please KLIK Kat SINI Untuk Details Kisah ni...






  Source

4 comments:

  1. alahh... silap org nak marah... biasa lahh 2 manusia kan x lepas dr melakukan kesilapan, dia pun bukan sngaja, mngkin lepas ni dia dpt belajar dr kesilapan...

    ReplyDelete
  2. yup..semua orang buat kesilapankan..itu dah urusan ALLAH sebenarnya..

    ReplyDelete

Designed By