Breaking News

Wednesday, March 27, 2013

CIKGU Erin Ketagih Suntikan


Bayan Lepas: “Mula-mula doktor toreh kulit, kemudian dia seperti mengoyak bahagian dagu hingga menampakkan tulang. Selepas itu doktor kikis kolagen yang sudah menjadi lemak.

“Sakitnya susah saya nak gambarkan. Pada masa itu, saya terfikir itulah hukuman ke atas saya kerana cuba mengubah ciptaan Allah,” kata bekas mak nyah, Mohd Khariri Ramli, 35, menceritakan pengalamannya untuk kembali ke pangkal jalan.

Dia yang sebelum ini dikenali sebagai Erin bergelumang dalam dunia mak nyah selama 20 tahun dan pernah mengambil bermacam-macam suntikan untuk mengubah wajah serta penampilan supaya kelihatan seperti wanita.

Akibatnya, kata Mohd Khariri, dia mengalami pelbagai kesan sampingan antaranya dagu menjadi ‘luruh’ dan kerap dilanda kekejangan otot di beberapa bahagian badan hingga sekarang.

Foto
Cikgu Erin sebagai mak nyah.

Menurutnya, kini dia dalam proses menjalani pemeriksaan saraf kerana dipercayai kekejangan dialaminya itu kesan daripada suntikan kecantikan dijalaninya sebelum ini.

11 comments:

  1. Raudzah...sudah tukar ka? haha....
    Ohh pernah tengok dia ni kat MHI ke mana tak ingat... syukurlah dia dah berubah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai OKje..he..he..sudah tukar tapi masih try and error..dah banyak template tak jadi...nampak gayanya kena stick to blogger template jugaklah..he..he

      Delete
  2. Alhamdulillah..
    Dia dah berubah...

    ReplyDelete
  3. Kalau kita bersyukur dgn apa yg ada, pasti tak jadi mcm ni. Tapi alhamdulillah belum terlambat lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Zana..syukur dengan pemberian ALLAH..

      Delete
  4. Alhamdulilliah, allah bukakan hatinya utk berubah

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Syukurkan Hanif...masih belum terlambat walau dah rasa sakitnya...

      Delete

Designed By