Breaking News

Wednesday, April 3, 2013

Cuaca Panas & Gelagat Haiwan Dapat Ais

SEEKOR gajah bermain dengan sebongkah ais di Zoo Dusit, Bangkok semalam.- AP


BANGKOK - Haiwan-haiwan di Zoo Dusit di sini diberikan ais bagi tujuan untuk menyejukkan badan ekoran cuaca panas.

 elephant-ice_potd-_2525109k

Pelbagai gelagat yang melucukan dapat disaksikan oleh para pengunjung ketika haiwan tersebut menjilat dan bermain dengan ais pelbagai warna.

Jabatan Meteorologi Thailand meramalkan suhu panas di bandar raya ini mencecah antara 38 hingga 40 darjah Celsius. - Agensi

8 comments:

  1. Replies
    1. comelkan siti..dia orang pun tak tahan panas macam kita...

      Delete
  2. gitu sekali muka chimpanzi tu bila dapat air sejuk...he he

    ReplyDelete
  3. bukan gajah je kalau bagi kat kita pun sama kalau musim panas sebegini

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Tok Puteh..so releif dia orang dapat ice tu..

      Delete
  4. memang panas melampau sekarang ni....

    psst... teringin nak tengok family Raudzah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup OKje..panas sangat-sangatkan..ini baru kat dunia..hmm

      Okje nak tengok family kita ya..tq for the request tapi kat blog ni untuk news aje...kita buat blog lain k..he..he

      Delete

Designed By