Breaking News

Thursday, May 2, 2013

Google Plus Friends Yang Ke 1500


1,500 have me in circles

Hari ni I am happy to announce that, my Google Friends dah ada 1500 orang. Tq so much everyone...And for today, the luckiest 1500th person is this girl:
 
 Rina Roji

And I am really appreciate the support given by you guys throughout my 8 months blogging...Especially those yang selalu RT my articles...Here, some of them:

Watie Andy's profile photo

Actually ramai lagi...tapi tak boleh list semua...

So thanks again and to others who have yet to be my circle friends, you are most welcome....And for those yang belum add dia orang kat atas tu, boleh add them ya by clicking their name...Tak rugi rasanya support  each other coz Google+ ni banyak advantage dia...And kalau nak tau apa kebaikan Google+ ni, Klik Kat Sini Ya

Pada yang belum ada Google+ account lagi boleh register sekarang. Nak tau cara, 
 Klik Kat Sini Ya

Thanks Mr Hanif for the article!!!!

8 comments:

  1. tahniah2..G+ dh rmai.BK punyer sikit je hehehe

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/tips-tarik-minat-anak-bersolat.html

    ReplyDelete
  2. Wah! Akak dah sampai dulu dari saya nih! Hehe...memang patut pun, akak kan lebih senior

    p/s: kadang kala terasa macm tersalah blog pulak...mcm transformer template nye bertukar2 hehe

    ReplyDelete
  3. ramai akak punya,, btw tahniah,,da circle belogisam g+ lown??

    ReplyDelete
  4. tahniah2
    makin ramai tuh :)

    ReplyDelete
  5. Thanks BK...takpa slowly ya...

    Thanks Mayang..ada pertambahan sikitlah...

    Thanks BM..Blog ni sebenarnya tak stabil lagi..that's why kena tukar template..cari yang paling sesuai...

    Thanks KA & Haryati..

    Dahlah belogisam..lama dah...so you pun ada dalam 1500 orang ni...

    Thanks auc...Alhamdulillah...

    ReplyDelete

Designed By