Breaking News

Monday, May 6, 2013

Seram: Ada Yang Tak Kena Dengan Gambar NI....

Sila lihat betul..betul...nampak tak?


10 comments:

  1. blog nampak simple dan cantik..like

    ReplyDelete
  2. ada muka orang disebalik bantal...ini gambar takde edit ke...

    ReplyDelete
  3. hantu menyorok dibalik bantal hehehehe

    ReplyDelete
  4. Tq kak Tie...tapi template ni still tak stabil..mungkin kena tukar lain..

    Yup denaihati...pandai..not so sure dia prang edit ke tidak..tapi yang pasti hantu tu macam hidup aje...

    Betul tu Auc...agak seram and kita tak boleh tengok nanyak kali..seram..

    ReplyDelete
  5. Tq kak Tie...tapi template ni still tak stabil..mungkin kena tukar lain..

    ReplyDelete
  6. Yup denaihati...pandai..not so sure dia prang edit ke tidak..tapi yang pasti hantu tu macam hidup aje...

    ReplyDelete
  7. Betul tu Auc...agak seram and kita tak boleh tengok nanyak kali..seram..

    ReplyDelete
  8. That's why suri..kita tertengok sekali aje..lain macam rasa

    ReplyDelete

Designed By