Breaking News

Thursday, June 6, 2013

Bila Kapal Terbang Tiba-Tiba Terhempas

Pernah tak sesiapa mengalami pengalaman kapal terbang terjatuh 10-20 meter semasa penerbangan. Ini biasanya terjadi kalau cuaca buruk kan. Alhamdulillah so far tak ada experience keadaan yang macam ni.. Kalau jerk sikit-sikit tu biasakan.  Nway kat sini ada beberapa gambar yang agak kelam kabut bila keadaan ni berlaku..

Penerbangan dari Singapura ke London tiba-tiba jatuh 20 meter selepas sarapan pagi disediakan, yang menyebabkan keadaan huru-hara di atas kapal.
 Cabin crew were told to return to their seats mid-way through the meal service. Kabin krew diminta untuk kembali ke tempat duduk masing-masing
  Passengers snapped pictures of the in-flight chaos, and reported meal trays and even some people hitting the ceiling as the turbulence struck. Hidangan berselerakan di lantai  Coffee is served -- on the ceiling.
Coffee berselerakan di atas siling  http://i2.cdn.turner.com/cnn/dam/assets/130605124636-sg-airlines-turbulence-8-horizontal-gallery.jpg
Dah Selamat: Penumpang telah diberikan coklat mewah semasa pendaratan, penawar yang sempurna untuk keadaan huru hara dalam penerbangan.

8 comments:

  1. Ianya fenomena biasa tapi amat menakutkan!

    ReplyDelete
  2. Bestkan ciktim..

    BM selalu experience keadaan ni ke..

    ReplyDelete

Designed By