Breaking News

Thursday, June 6, 2013

Bila Kapal Terbang Tiba-Tiba Terhempas

Pernah tak sesiapa mengalami pengalaman kapal terbang terjatuh 10-20 meter semasa penerbangan. Ini biasanya terjadi kalau cuaca buruk kan. Alhamdulillah so far tak ada experience keadaan yang macam ni.. Kalau jerk sikit-sikit tu biasakan.  Nway kat sini ada beberapa gambar yang agak kelam kabut bila keadaan ni berlaku..

Penerbangan dari Singapura ke London tiba-tiba jatuh 20 meter selepas sarapan pagi disediakan, yang menyebabkan keadaan huru-hara di atas kapal.
 Cabin crew were told to return to their seats mid-way through the meal service. Kabin krew diminta untuk kembali ke tempat duduk masing-masing
  Passengers snapped pictures of the in-flight chaos, and reported meal trays and even some people hitting the ceiling as the turbulence struck. Hidangan berselerakan di lantai  Coffee is served -- on the ceiling.
Coffee berselerakan di atas siling  http://i2.cdn.turner.com/cnn/dam/assets/130605124636-sg-airlines-turbulence-8-horizontal-gallery.jpg
Dah Selamat: Penumpang telah diberikan coklat mewah semasa pendaratan, penawar yang sempurna untuk keadaan huru hara dalam penerbangan.

15 comments:

  1. Ianya fenomena biasa tapi amat menakutkan!

    ReplyDelete
  2. Bestkan ciktim..

    BM selalu experience keadaan ni ke..

    ReplyDelete
  3. The article is very useful. Thanks for sharing. Also read our article about health and treatment information, I'm sure useful :)


    Walatra Zedoril 7
    Perawatan Penderita Stroke di Rumah
    Pengobatan Alternatif Stroke dengan Herbal

    ReplyDelete
  4. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)


    Obat Penyakit Susah Kencing
    Khasiat dan manfaat QnC Jelly Gamat
    Cara Cepat Mengobati Amandel

    ReplyDelete

Designed By