Breaking News

Tuesday, June 11, 2013

Cara Buat Duit Dengan Loginwang.com

 http://images04.olx.com.my/ui/5/09/07/1268580237_80600207_1-Gambar--Buat-Duit-Online-Dengan-Kad-Maybank-CEK-IT-OUT.jpg
Source: Google

Hari ni just nak share satu lagi peluang menarik untuk buat duit dengan online.  Program ni ditaja oleh Loginwang.com. Ianya terbuka kepada semua yang berumur 18 tahun ke atas. Kalau belum cukup umur kena mintak kebenaran dari parents ya.




Apa kelebihan menjadi ahli loginwang.com ?
  • Ahli boleh menjana pendapatan tanpa had dari komisyen menaja ahli dan komisyen dari login harian.
  • Bergabung melalui portal komuniti yang lengkap di mana ahli berpeluang untuk berkenalan sesama ahli, bersembang (chating), berkongsi maklumat dan idea.
  • Ahli boleh mengiklankan produk secara percuma (hanya dengan login untuk tambah kredit)
  • Menonton video yang dimuat-turun oleh rakan-rakan lain secara percuma.
  • Pusat untuk merujuk dan berkongsi masalah komputer dan internet bersama ahli lain dan pakar-pakar kami.
  • Ahli layak untuk menebus (redeem) pelbagai hadiah yang kami sediakan seperti iPhone, laptop, komputer peribadi dan handphone terpilih. 

Ada tiga package yang boleh dipilih untuk menjana income:

1. Pakej Percuma
PAKEJ PERCUMA
Login Harian RM 0.50
Taja Ahli VIP RM 5.00
Taja Ahli BIZ RM 2.00
Kredit 0.00
Min Withdraw RM 100.00

Produk untuk PAKEJ BONUS
Software TIADA

2. Pakej Business
PAKEJ BIZ (RM100)
Login Harian RM 1.00
Taja Ahli VIP RM 30.00
Taja Ahli BIZ RM 20.00
Kredit 100.00
Min Withdraw RM 50.00 / RM 100.00

Produk untuk PAKEJ BIZ
Software 100 Software PERCUMA!

3. Pakej VIP
PAKEJ VIP (RM300 RM200)
Login Harian RM 2.00
Taja Ahli VIP RM 80.00
Taja Ahli BIZ RM 40.00
Kredit 200.00
Min Withdraw RM 50.00 / RM 100.00

Produk untuk PAKEJ VIP
Software 200 Software PERCUMA!


Apa yang pasti kita akan dapat income setiap hari paling min samada RM0.5, RM1.0 atau RM2.0 bergantung kepada package yang kita daftar. Apa yang perlu dibuat hanya Login di account yang kita daftar. Income akan di kredit directly kat akaun kita. Tak perlu tunggu orang lain klik. Kita buat sendiri k.
 
So kalau berminat dengan program ni, senang aje. Register Percuma Di Sini k. 

Selamat mencuba semua!!!

- See more at: http://myblogsantai.blogspot.com/2013/06/apabila-tangan-jadi-haiwan.html#sthash.XEK40FjU.dpuf

- See more at: http://myblogsantai.blogspot.com/2013/06/apabila-tangan-jadi-haiwan.html#sthash.XEK40FjU.dpuf


- See more at: http://myblogsantai.blogspot.com/2013/06/apabila-tangan-jadi-haiwan.html#sthash.XEK40FjU.dpuf

- See more at: http://myblogsantai.blogspot.com/2013/06/apabila-tangan-jadi-haiwan.html#sthash.XEK40FjU.dpuf

6 comments:

  1. mcam2 cara buat duit skrg ni... cuma kna hati2 takut2 ada unsur haram dan syubhah dalamnya..

    ReplyDelete
  2. what type of business is this? hmm the commission tu macam mana dapat exactly? hehe

    ReplyDelete
  3. Yup KA..macam best kan..nanti try k..

    Betul tu Maria..yang penting niat

    ReplyDelete
  4. So awak dah try ke belum Raudzah?...Awak try nanti OKje ikut hehe...Pak turut betul!

    ReplyDelete
  5. utk buat duit melalui blog bukan smudah yg kite sangka.terlalu byk kerja yg kite perlu lakukan.bukan setakat buat blog kite sudah menjana pendapatan malahan ianya lebih dr itu.utk buat duit melalui blog kite harus mempuyai sifat tidak berputus asa.kata org putih don't easy to give up when you challenge facing you.kental jiwa and then barula boleh berjaya

    ReplyDelete

Designed By