Breaking News

Monday, June 3, 2013

Komisen Pertama dari Jobdirumah.com


Bila bukak email last few days, tiba-tiba so excited. Nak tau kenapa? Mestilah ada berita gembirakan!!!!

Yup, sebenarnya kita terima email dari  Jobdirumah.com and dalam email tu dia kata:

Tahniah! Anda dapat komisen

http://4.bp.blogspot.com/-ZGtcmKuAGis/Ts32lqlnSaI/AAAAAAAAAS4/MkP-TrfevUQ/s1600/duit_malaysia.jpg
Source: Google

Sebenarnya jumlahnya tak banyak tapi disebabkan this is my first komisen dari beberapa adverts yang kita promote, so excited sikitlah nak share dengan semua... In Shaa ALLAH kalau ada rezekiShare8 coming next week.  

Ok coming back to Jobdirumah.com ni sebenarnya kita tak expect untuk dapat komisen yang begitu cepat. Baru dua hari register dah dapat komisen. Dan duit tu dibank in straight to my Maybank2u akaun keesokan harinya.

And to be honest kita promote adverts ni sebenarnya just nak tengok betul ke testimonial yang kita baca kat a few Blogs mengenai komisen yang dia orang selalu dapat dari  Jobdirumah.com

So sekarang dah boleh confirm..memang sah..tak tipu punya.. So pada kawan-kawan yang mungkin kurang percaya atau tak pernah dapat mana-mana komisen dari mana-mana adverts, korang boleh try this one..In Shaa ALLAH boleh dapat.

So jom semua..Klik Kat Sini Untuk Register Ya...
 

10 comments:

  1. wah bestnya dah dpt duit komisen..mula mula sikit nnti makin bertambahlah yer..tahniah..kak zu tumpang seronok..

    ReplyDelete
  2. Tq kak Zu..Harap-harap macam tu kan In Shaa ALLAH..Ada rezeki mesti banyak lagi kan..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...raudzah :)

    sebelum ini ada juga blogger yg ayie jumpa terima komisen sama dari jobdirumah...jadi mmg berbaloi kn..murah rezeki

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah BM..semoga ada lebih rezeki di masa akan datang

    ReplyDelete
  5. Waalaikumsalam ayie.

    Kita selalu jugak baca kat blog-blog dia orang pasal tu..so kira nak testlah..betul ke tidaak..

    ReplyDelete
  6. kak ajorlah camna nak buat... dah daftar tapi takut lak kene tipu... dah kena byk kali dah ni..

    ReplyDelete
  7. tahniah! semoga bertambah lagi rezeki

    ReplyDelete
  8. Ya Ke dayang.. In Shaa ALLAH ok kot this one..yang penting dayang kena promote dgn cara yang betul or dapatkan job yang sesuai..Ini untuk fae jugak..

    Thanks Halim..

    ReplyDelete

Designed By