Breaking News

Saturday, June 15, 2013

Pasar PERCUMA di Malaysia


Pada sesiapa yang stay around KL and tak de kerja petang ni, jom gi Pasar Percuma di dataran Merdeka. Kalau tak salah ini yang pertama di Malaysia kot. Konsep dia senang aje, lebih kurang Potluck. Kita boleh bawa barang terpakai atau ambil aje barang yang kita suka. 

 

Ada pakaian, buku, filem, dan macam-macam lagi - Semuanya PERCUMA di Pasar Percuma. My aim of course lah buku..dah lama tak dapat buku free..

Tak percaya?

Betul, boleh Klik Sini nak tau details k.


3 comments:

  1. Bagus ni...satu idea yg menarik, semoga ianya di perluaskankan lagi.

    ReplyDelete
  2. Betul tu BM..tapi promosi kena betul coz nanti tak ada participant, tak best

    ReplyDelete
  3. Wahh tak tau plak ada macam ni

    ReplyDelete

Designed By