Breaking News

Wednesday, June 12, 2013

"Restaurant" Pilihan Blog Santai

Normally bila kita makan dekat restoran hotel, keadaannya a bit formal. So the excitement is not so much. Menu pun agak standard and the most kita makan sampai kenyang and sembang-sembang balik afterthat. 

But I am sure kalau kita makan kat sini,  sampai keesokan hari pun takpa...

 Velassaru
Velassaru Resort (Maldives)

http://cdn.media.kiwicollection.com/media/property/PR007220/xl/007220-19-Sand-Castle-Dinner.jpg
Velassaru Resort (Maldives)

http://cdn.indulgy.com/pE/t3/M2/139470919679627448FftUHamyc.jpg
(Maldives)


kalau dah kenyang tak perlu balik terus bilik, coz surely you won't miss this one...

http://1.bp.blogspot.com/_a_KFBckrgc8/TCQJswxzMjI/AAAAAAAADds/WaVqkyJYnwc/s1600/velassaru.JPG
Tenang
  

5 comments:

  1. Memang best! Kena pula berdua sahaja, berbulan madu :)

    ReplyDelete
  2. hehehhe...x rmaiii org..suka2 :)

    ReplyDelete
  3. Bilalah nak sampai Maldives agaknya.... huhu

    ReplyDelete
  4. Ok apa BM..honeymoon kan boleh pergi banyak kali..kumpul duit mulai sekarang k..

    Kan Aisya..best sungguh privacy...

    Nanti sampailah tu OKje..kena niat dulu tau..

    ReplyDelete

Designed By