Breaking News

Friday, June 14, 2013

Saga Super Value (SV) : Kereta Proton Baru Mampu Milik

Saga Super Value (SV): Harga mampu milik

 http://www.yuen89.com/wp-content/uploads/2013/06/proton-saga-sv-launch-by-15th-june.jpg
Saga Super Value (SV)

PROTON hari ini melancarkan varian Saga terbarunya, Saga Super Value (SV) dalam menyahut cabaran untuk memperkenalkan kereta mampu milik kepada rakyat Malaysia yang berpendapatan rendah.

Model terbaru yang dipertingkatkan dari segi keselamatan dan kualiti itu dijual pada harga RM33,438 hingga RM36,888, menunjukkan pengurangan harga sehingga 12 peratus berbanding model Saga sebelum ini. Saga SV ditawarkan sebanyak enam warna dan orang ramai boleh membuat tempahan bermula hari ini.

Untuk model Saga SV 1.3 (M) dijual pada harga RM33,438 (solid) dan RM33,888 (metallic) manakala Saga SV 1.3 (A), RM36,438 (solid) dan RM36,888 (metallic).

p/s: harga dah ok cuma harap-harap kualiti seperti yang dijanji..

5 comments:

  1. Jom LIKE Nuffnanger Malaysia. Boleh tingkatkan EARNINGS dan jugak pageviews. Dengan komuniti Nuffnanger Malaysia, korang akan di groupkan dengan beberapa blogger lain untuk memudahkan EARNINGS ditingkatkan. Untuk maklumat lebih lanjut, jom like Nuffnanger Malaysia dulu
    Realiti dan Fiksyen

    Nuffnanger Malaysia

    ReplyDelete
  2. harga makin turun,, pasni jalan jam,, minyak naik,, pollution banyak,, rakyat mewah

    ReplyDelete
  3. hai purnama merindu..

    wah banyaknya masalah blogisam...camne nak pakai kereta ni..kan haritu tunggu harga turun..he..he

    ReplyDelete
  4. saga baru..harga baik.harap kualiti pn baik

    ReplyDelete

Designed By