Checklist 7 Ramadhan

on Tuesday, July 16, 2013

Salam 7 Ramadhan Untuk Semua Pembaca Blog Santai.

http://www.theholidayspot.com/ramadan/images/ramadan_mubarak.jpg
Ramadhan Al Mubarak

Sedar tak sedar kita telah berpuasa selama seminggu. Cepat nya masa berlalu kan. Mungkin ada baiknya sebelum kita melangkah ke minggu kedua, take a minute untuk check semula apa yang telah kita lakukan sepanjang 7 Ramadhan.

Clip video ni adalah My First Clip Video yang kita buat sendiri. Maaf kalau kualitinya agak teruk.


Ranking: 5

10 comments:

  1. susah jugak bangun sahur sebenarnya.hehehe

    bagus video ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak makan pun susahkan Boni..he..he..nway Tq for the compliment Boni..tak sia-sia kita belajar 1.5 hari...

      Delete
  2. Menarik video ni...teringin juga membuat video sendiri tapi belum cukup mahir. Saya jangkakan video di blog akan menjadi trend kerana kelajuan talian internet yg semakin pantas dan baik.

    Banyakkan lagi...bagus utk maju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqvm BM..sebenarnya tak susah sangat nak buat youtube ni, tapi a bit cerewet. nanti BM boleh belajar ya..Blogging and Vlogging ni surely akan jadi trend nanti.

      Delete
  3. seminggu bermakna 7 hari...quran dah 7 juzuk ke belum ehh kita baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, kalau dah sampai 7 juzuk wan..In Shaa ALLAH habis 30 nanti ya..

      Delete
  4. smga kita peroleh redha dariNya =')

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa ALLAH Aisya..selagi kita patuh apad ajarannya..

      Delete
  5. Wah terer nampak!!! Hehe
    ops ni boleh dah jadi director! Eh? Berkaitan ke? Hehe
    Tulah kan Raudzah, moga kita dilembutkan hati utk mengaut pahala sebyk mungkin!

    ReplyDelete

 
© Blog Santai All Rights Reserved