Breaking News

Friday, July 5, 2013

"Gift Istimewa" Sempena Ulang Tahun Pertama Blog Santai

Salam Semua,

Alhamdulillah, bulan ni adalah merupakan bulan istimewa untuk Blog Santai kerana bakal menyambut first Aniversary tak lama lagi. I feel very honored coz after almost a year Blog ni dah berada di tempat yang agak baik hasil sokongan kawan-kawan semua. 

Biarpun kedudukan Page Rank masih belum memuaskan, tetapi Ranking Alexa semakin bertambah baik. Bilangan mereka-mereka yang add Blog Santai as a friend juga  sudah bertambah dari 0 as at November 2012,  kepada 2143 as at 5/7/2013. Thank you so much everyone.

http://giftbig.files.wordpress.com/2012/09/gifts.jpg
Source: Google

Bagi menghargai sokongan kawan-kawan semua, kita dah plan macam-macam untuk Blog ni sempena menyambut ulangtahun pertama ni. Antaranya, kita akan sediakan 5 hadiah istimewa kepada mereka yang paling banyak meninggalkan komen di Blog Santai sepanjang bulan Julai. So jangan lepaskan peluang ni ya kawan-kawan...

Selain dari itu kita juga dah sediakan beberapa segmen terbaru seperti "Tahukah Anda" yang bermula semalam dan bermacam-macam lagi. Nak tau kena stay tune dengan Blog Santai ya..

Last but not least, I am glad to be part of the Malaysian's Blogger and have the opportunity to know my new good friends like KA, OkjeBM, Fae, Mama Rey and ramai lagilah. You guys are truly my inspiration untuk Blog ni terus memberikan yang terbaik.

http://data.whicdn.com/images/18626595/cute_friendship_quote-4371_large.gif
Source: Google
Wasalam.

1. "Rahsia" KLIA
2. "Peluang" Hanya Sekali
3. "Rahsia" Untuk Wanita
4. "Rahsia" Buat RM2 Setiap Saat
5. Rahsia "Sempoi" Tapi Bernilai    

6. Satu Minit Yang Sangat Berharga      
7. Rahsia Untuk Kulit Cantik Menawan     

15 comments:

  1. waaaa fae appreciate sangat2 sis hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks to you too fae coz tak jemu-jemu dtg ziarah blog santai k..really appreciate that

      Delete
  2. alamak ada mention nama KA juga ke... KA pun nak ucap tq sebab sudi jadi antara sahabat maya KA yg terbaik dan plg penting x jemu singgah blog KA yer !

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome KA coz dari awal lagi support Blog Santai. Tak pernah jemu sampai sekarang.Dah almost one year dah..

      Delete
  3. tahniah :) smga terus bjya lam dunia blogging.. slmt ulang thn blog..hehhe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq So much Aisya. and kita pun nak tq aisyah jugak coz selalu singgah blog ni lately. jangan jemu k..nanati ada hadiah untuk aisya..

      Delete
  4. Tahniah...dah setahun dan terus aktif. Ranking pun semakin meningkat. Rajin publish entri, akan bertambah baik ranking tu nanti.
    Semoga terus sukses!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks BM..really appreciate your support for the past few months..harap=harap tak jemu lagi datang ziarah sinikan..

      Delete
  5. terima kasih terima kasih.hahaha. tiba2 je kan.

    ReplyDelete
  6. siap ada anniversary..rajinnya...noe dh bertahun2 blog..duk camtu jer..malas nk godek2 sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak da lah rajin sangat noe..cuma excited nak raikan first anniversary ni dengan pembaca-pembaca Blog Santai yang banyak menyokong Blog ni..

      Delete
  7. waa..beruntungnya mereka..sy jarang dapat singgah kan..hehe

    ReplyDelete
  8. Ehhhhh.... awak, awak.... TQ promote blog kita ye...hehe... bila nak jelmakan diri memenuhi permintaan kita ni??

    ReplyDelete

Designed By