Breaking News

Friday, July 12, 2013

Harga Runtuh Honda Jazz CDK

Berita Baik Untuk Semua Peminat Honda Jazz

Harga runtuh Honda Jazz  
Roslan (kiri) dan Ueno pada majlis pelancaran Honda Jazz CKD di Petaling Jaya, semalam. - Foto Amirudin Sahib
 
Honda Malaysia Sdn Bhd, telah melancarkan Honda Jazz enjin petrol pemasangan tempatan (CKD) yang ditawarkan pada harga kira-kira RM25,000 lebih rendah berbanding model import sepenuhnya (CBU) yang ditawarkannya sebelum ini.

Honda Jazz CKD itu ditawarkannya pada harga atas jalan RM74,800 seunit berbanding hampir RM100,000 bagi model CBU sebelumnya. 

Jazz enjin petrol CKD itu didatangkan dalam empat warna iaitu putih, metalik perak, metalik perang dan hitam. 

I think this is worth buying pada sesiapa yang masih mencari-cari model Honda pada harga yang reasonable. Boleh Test Drive and check specification kat Sini ya.

18 comments:

  1. save berpuluh2 ribu dah tuuu.. :)

    ReplyDelete
  2. Kini ada tambahan pilihan kereta dlm lingkungan harga tersebut...Kereta Honda termurah yg boleh dimiliki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup BM..so kalau ada berhajat nak dapatkan kereta baru, boleh cuba k..

      Delete
  3. fuh...70k jer keta honda baru?huhuh...ok jugak tu kan

    ReplyDelete
  4. aassalam..
    singgah sahur #3 salam ukhuwah ohBlogger Malaysia - PCL www.nazlee.com

    Honda Jazz ni mcm kecik la saiznya...pcl lebih prefer MPV...kalau ada rezeki lbh nt insyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK then, kalau macam tu PCL kena tunggu CRV turun harga sikit..mana tahu ada CDK..

      Delete
  5. Raudzah... tak teringin nak sambar ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada Okje satu Okje..tak larat nak tambah satu lagi..

      Delete
  6. menarik..kaler merah xde ke..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya tak ada lah mama3..kalau kita pilih hitam..

      Delete

Designed By